konsultation!
förpackning!
leverans!
GP Den fatlagrade Beronia 198 Barricas i från vinodlingsregionen Andalusien avslöjar en tät rubinröd i glaset. Vid kanten visar detta spanska rödvin också en övergång till granatröd. Om man snurrar glaset visar detta rödvin en hög viskositet, vilket återspeglas i starka kyrkfönster vid kanten av glaset. Hällt i ett Bordeaux-glas visar detta röda vin från den gamla världen underbart uttrycksfulla aromer av mullbär, moreller, damson och blåbär, avrundade av valnöt, fullkornschoklad och rostad mandel som bidrar till åldrandet i träfat.
GP Gonzalez Byass Beronia 198 Barricas i imponerar med sin elegant torra smak. Det buteljerades med exceptionellt lite restsocker. Som man kan förvänta sig av ett vin i toppsegmentet, förtrollar denna spanjor naturligtvis med den finaste balansen trots all sin torrhet. Utmärkt smak behöver inte nödvändigtvis mycket socker. På gommen är texturen i detta kraftfulla röda vin underbart tät. I avslutningen imponerar detta mogna vin från vinodlingsregionen Andalusien med sin betydande längd. Återigen finns det antydningar till svarta körsbär och plommon.
Vinifiering av Gonzalez Byass Beronia 198 Barricas i GP
GP Grunden för den kraftfulla Beronia 198 Barricas in från Andalusien är druvor från druvsorterna Graciano och Tempranillo. GP Beronia 198 Barricas in är ett gammalt världsvin i ordets bästa mening, eftersom denna spanjor utstrålar en extraordinär europeisk charm som tydligt understryker framgången för viner från den gamla världen. Druvorna till detta röda vin från Spanien skördas uteslutande för hand vid tidpunkten för optimal mognad. Efter skörden förs druvorna snabbt till presshuset. Här sorteras de och bryts försiktigt upp. Jäsningen sker sedan i stora trähus vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av 24 månaders mognadslagring på franska ekfat. GP När vinet är färdigt harmoniseras Beronia 198 Barricas noggrant i .
Matrekommendation för Gonzalez Byass Beronia 198 Barricas i GP
Detta röda vin från Spanien bör avnjutas vid en temperatur på 15 - 18°C. Det passar perfekt till grönsakscouscous med köttbullar, boeuf bourguignon eller rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås.
- Fler produkter från González Byass