♥ För närvarande 18 882 viner bara för dig! ♥
Alla priser är inklusive punktskatter!
Säker förpackning!
Pålitlig frakt!
Blaufränkisch - Robert Goldenits
Blåbär, Blackberry och Peppar

Blaufränkisch - Robert Goldenits

Rött vin Österrike Österrike Burgenland (AT) Neusiedler See (AT)
Den här artikeln är för närvarande inte tillgänglig!

Årgång

2019
Den maximala beställningskvantiteten har uppnåtts, beställningskvantiteten justeras automatiskt.
Minsta beställningsmängd har inte uppnåtts, beställningsmängden justeras automatiskt.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
Blaufränkisch - Robert Goldenits
Personligt!
Personligt!
Personligt!
Javisst!
Personligt!
Pålitlig!

Mer information om Blaufränkisch - Robert Goldenits

I glaset avslöjar Blaufränkisch från Robert Goldenits en ljuslila färg. Detta rödvin från Robert Goldenits doftar av alla sorters björnbär. Som om det inte redan var imponerande kommer vitpeppar och blåbär till på grund av lagringen i stora träfat.

Robert Goldenits Blaufränkisch imponerar med sin elegant torra smak. Det har tappats på flaska med exceptionellt lite restsocker. Detta är ett äkta kvalitetsvin som tydligt skiljer sig från enklare kvaliteter, och därför förtrollar denna österrikare naturligtvis med den finaste balansen trots all sin torrhet. Smak behöver inte nödvändigtvis socker. På gommen är texturen i detta välbalanserade röda vin underbart tät. I avslutningen gläder detta röda vin från vinodlingsregionen Burgenland, som kan lagras väl, med sin betydande längd. Återigen dyker antydningar till björnbär upp.

Vinifiering av Blaufränkisch av Robert Goldenits

Grunden för den balanserade Blaufränkisch från Österrike är druvor från druvsorten Blaufränkisch. Efter handskörden kommer druvorna till vingården så snabbt som möjligt. Här sorteras de och mals noggrant. Därefter följer jäsning i stora trähus vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av några månaders mognad på den fina jästfällningen innan vinet slutligen tappas på flaska.

Matrekommendation för Blaufränkisch av Robert Goldenits

Detta röda vin från Österrike serveras bäst vid en temperatur på 15 - 18°C som tillbehör till grönsakscouscous med köttbullar, kokt kalvfilé med bönor och tomater eller ankbröst med sockerärter.

Hårda fakta

Typ:
Typ av vin:
Rött vin
Vinfärg:
röd
Smak:
Tillfälle och tema:
För under veckan! , Barbecue
Land:
Österrike
Odlingsområde:
Burgenland (AT)
Underregion:
Neusiedler See (AT)
Expansion:
stort trä
Detaljer om förlängning:
Österrikisk ek
Arom:
Blåbär , Blackberry , Peppar
Textur:
tät
Munkänsla:
lång
Stil:
Gamla världen
Optimal serveringstemperatur i °C:
15 - 18
Passar till:
Mörka rätter
Flaskestorlek i l:
0,75
Flaskdesign och utrustning:
Bordeaux-flaska
Kapsyl:
Twist cap (Stelvin)
Hållbarhet i år från årgången:
7
Alkohol i vol%:
13
Allergener och ingredienser:
Innehåller sulfiter och svaveldioxid
Distributör:
Goldenits Robert & Birgit GmbH - Untere Hauptstr. 8 - 7162 Tadten - Österreich
Artikel nr:
70011-AT-RW-BF-1644-19
Upp Upp
Upp