Mer information om Bordeaux Supérieur - Château de Ribebon
Doften av detta röda vin från Bordeaux bestäms av inslag av olika röda och svarta bär och mörka frukter som hjärtkörsbär och plommon. Detta franska vin glädjer med sin elegant torra smak. Det har tappats på flaska med exceptionellt lite restsocker. Detta är ett äkta kvalitetsvin som tydligt skiljer sig från enklare kvaliteter, och därför förtrollar detta franska vin naturligtvis med den finaste balansen trots all sin torrhet. Arom behöver inte nödvändigtvis socker. Finalen på detta ungdomliga röda vin från vinodlingsregionen Bordeaux glädjer äntligen med en vacker efterklang. Efter skörden förs druvorna snabbt till vingården. Här väljs de ut och krossas noggrant. Jäsningen sker sedan i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. Vinifieringen följs av några månaders mognadslagring på den fina jästfällningen innan vinet slutligen tappas på flaska.
Matrekommendation för Bordeaux Supérieur från Château de Ribebon
Detta franska vin avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som sällskapsvin till
- Fler produkter från Château de Ribebon