- Detta rödvin från de bästa druvorna kompletterar perfekt rätter som Boeuf Bourguignon eller lammgryta med kikärtor och torkade fikon
- Jäsningen i rostfritt stål gör detta italienska rödvin särskilt typiskt för druvsorten och fruktigt
- Detta italienska rödvin passar utmärkt
Miglio Rosato - La Frassina
förpackningen!
Mer information om Miglio Rosato - La Frassina
Med La Frassina Miglio Rosato kommer ett förstklassigt rött vin in i det virvlande glaset. Det har en underbart ljus, purpurröd färg. Doften av detta röda vin från Veneto övertygar med inslag av viol och jordgubbar. Om vi spårar aromen ytterligare läggs svarta körsbär till.
Detta vin övertygar med sin elegant torra smak. Det har buteljerats med exceptionellt lite restsocker. Detta är ett äkta kvalitetsvin som tydligt sticker ut från enklare kvaliteter, och så förtrollar detta italienska vin naturligtvis med den finaste balansen trots all sin torrhet. Utmärkt smak behöver inte nödvändigtvis mycket socker. I gommen har detta välbalanserade rödvin en underbart sammetslen, fyllig och tät textur. På slutet glädjer detta röda vin från vinodlingsregionen Veneto med en vacker längd. Återigen framträder inslag av viol och jordgubbar.
Vinifiering av Miglio Rosato från La Frassina
Detta balanserade röda vin från Italien är tillverkat av druvsorterna Merlot och Refosco. Efter handskörden anländer druvorna snabbt till vingården. Här väljs de ut och krossas noggrant. Jäsningen sker sedan i rostfria ståltankar vid kontrollerade temperaturer. Vinifieringen följs av några månaders mognadslagring på den fina jästfällningen innan vinet slutligen tappas av.
Serveringsförslag för La Frassina Miglio Rosato
Detta röda vin från Italien serveras lämpligen vid en temperatur på 15 - 18°C som tillbehör till kalvschnitzel med bönor och tomater, osso buco eller lammgryta med kikärter och torkade fikon.
- Fler produkter från La Frassina