♥ För närvarande 19 365 viner bara för dig! ♥
Alla priser är inklusive punktskatter!
Säker förpackning!
Pålitlig frakt!
Salu
DRICKS!
NY
Silber
Medaille
Concours Mondial
de Bruxelles
90
Punkte
Falstaff
94
Punkte
Luca Maroni
Gold
Medaille
Mundus Vini
Salu
DRICKS!
NY
Blackberry, Surkörsbär, svarta vinbär, röda vinbär, Plommon, Lakrits och Choklad

🎁 Ett allsidigt harmoniskt njutningspaket: Med en balanserad blandning av Appassimento och Primitivo di Manduria Koppla av framför den öppna spisen

🍷 Den perfekta harmonin: Syditaliensk charm möter fransk känsla med detta utsökta urval av röda viner

🔥 Perfekt för avkopplande kvällar vid brasan: Skäm bort dina sinnen med intensiva smaker av mörk frukt och subtila kryddiga toner

Rött vin för kvällen vid brasan - 6x gourmetpaket

Den maximala beställningskvantiteten har uppnåtts, beställningskvantiteten justeras automatiskt.
Minsta beställningsmängd har inte uppnåtts, beställningsmängden justeras automatiskt.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
6
12
24
Pris per enhet: 1024,98 *

Leveranstid ca. 3-5 arbetsdagar

Rött vin för kvällen vid brasan - 6x gourmetpaket
Personligt!
Personligt!
Personligt!
Säkra
förpackningen!
Personligt!
Pålitlig!

Mer information om Rött vin för kvällen vid brasan - 6x gourmetpaket

Kaminabend-mit-Rotwein

För en magisk kväll vid brasan: inbjudande Appassimento, utsökt Primitivo och mer

Upptäck värmen och myset från en perfekt brasafton med vårt utsökta provningspaket med 6 viner för rödvinsälskare. Denna noggrant utvalda samling kombinerar rika smaker och mysig atmosfär som är perfekta för en avkopplande kväll framför brasan.

Upptäck mångfalden: ett urval för oförglömliga kvällar framför brasan

I detta noggrant utvalda provningspaket hittar du ett utsökt urval av röda viner, speciellt utvalda för sin förmåga att kittla dina sinnen och förgylla dina kvällar. Tre flaskor av utsökta Appassimentos inbjuder dig att upptäcka intensiteten och den fylliga smaken hos dessa unika viner. Den traditionella appassimento-metoden ger dessa viner djup och komplexitet, vilket gör dem till det perfekta komplementet för trevliga stunder vid brasan.

Vi presenterar också tre flaskor av Primitivo di Manduria, en annan pärla inom italiensk vinodling. Dessa kraftfulla röda viner, som kommer från den soldränkta regionen Apulien, imponerar med sin djupa rubinröda färg och rika doft av mörka frukter och kryddor. De är sinnebilden för syditaliensk charm och perfekta för att svepa in sig i den mysiga värmen från den öppna spisen och varva ner.

6 röda viner - 6 stunder av njutning

Vårt urval av 6 röda viner för en brasafton ger dig möjlighet att utforska en mängd olika smaker samtidigt som du njuter av den avslappnade atmosfären under en stämningsfull kväll. Ensam, med din partner eller tillsammans med vänner - dessa röda viner gör din brasafton till en oförglömlig upplevelse. Unna dig detta utsökta urval och låt dig förföras av stundens magi.

Den perfekta kompositionen för mysiga timmar

  • Tre Appassimento: Dessa viner framställs av torkade druvor och kännetecknas av sin särskilda koncentration och sötma. Njut av en intensiv smakupplevelse med toner av plommon, körsbär och choklad.
  • Tre Primitivo di Manduria: Dessa viner från södra Italien är kraftfulla och fruktiga. Smaker av mogna bär, kryddor och tobak möter sammetslena tanniner och en lång eftersmak.

Unna dig sex oförglömliga stunder av njutning under kalla kvällar framför brasan med vårt gourmetpaket med röda viner. De noggrant utvalda vinerna från olika odlingsområden erbjuder dig en varierad resa genom de röda vinernas värld och kommer att värma dig inifrån och ut såväl som vid brasan.

Mit-Buch-und-Wein-vorm-Kamin


Vad du kan se fram emot med vårt gourmetpaket

Tank No.32 Appassimento Primitivo Minini : Detta röda vin från Apulien har en djupröd färg och en fyllig kropp. Doften kännetecknas av aromer av mogna röda frukter som körsbär och björnbär, tillsammans med nyanser av kryddor och en hint av vanilj. I gommen är den mjuk och sammetslen med en balanserad syra och välintegrerade tanniner. Ett underbart ackompanjemang till en mysig kväll vid brasan.

Epicuro Primitivo di Manduria Riserva DOP Femar Vin i: Denna apuliska Riserva har en djup rubinröd färg och skämmer bort sinnena med intensiva aromer av mörka bär, plommon och en antydan till choklad och tobak. I gommen är det fylligt och kraftfullt med mogna tanniner och en harmonisk syrastruktur. Ett elegant och sofistikerat vin som passar perfekt för en avkopplande kväll framför brasan.

Epicuro Primitivo di Manduria Femar Vini : Denna Primitivo di Manduria har en mörk rubinröd färg och imponerar med sin fruktiga doft av mogna körsbär, björnbär och en antydan till kryddor. I gommen är det mjukt och följsamt med en bra struktur och en lång, behaglig avslutning. Ett mångsidigt vin som passar många tillfällen och är särskilt lämpligt för en mysig kväll vid brasan.

Mea Culpa Vino Rosso Italia Cantine Minini : Detta Appassimento, en italiensk rödvinscuvée från Sicilien och Apulien, har en intensiv rubinröd färg och imponerar med dofter av mörka frukter som svarta vinbär och plommon, åtföljda av subtila kryddiga toner. Vinet är sammetslent och runt i gommen med mjuka tanniner och en behaglig friskhet. Ett okomplicerat och lättillgängligt vin som passar perfekt för en avkopplande kväll vid brasan.

Papale Primitivo di Manduria Varvaglione : Denna Primitivo di Manduria har en djup rubinröd färg och bjuder på intensiva aromer av mörka bär, körsbär och plommon, tillsammans med subtila kryddiga toner och en hint av vanilj. Vinet är fylligt och kraftfullt i gommen med silkeslena tanniner och livlig syra. Ett elegant och sofistikerat vin, perfekt för en avkopplande kväll framför brasan.

Rondeur Appassimento La Grang e : Detta franska rödvin från regionen Languedoc-Roussillon har en djup rubinröd färg och imponerar med dofter av mörka frukter som körsbär och björnbär, tillsammans med kryddiga toner och en antydan till choklad. I gommen är det mjukt och runt med en silkeslen textur och en lång, elegant avslutning. Ett charmigt och lättillgängligt vin som passar perfekt för en mysig kväll vid brasan.

Innehåll i paketet Rött vin för kvällen vid brasan - 6x gourmetpaket:

1x TANK No 32 Primitivo Appassimento - Cantine Minini
14,0 Alkohol i vol%
Flaskestorlek i l: 0,75
2022
1x Epicuro Primitivo di Manduria Riserva DOP - Femar Vini
14,5 Alkohol i vol%
Flaskestorlek i l: 0,75
2019
1x Epicuro Primitivo di Manduria DOP - Femar Vini
14,0 Alkohol i vol%
Flaskestorlek i l: 0,75
2021
1x MEA CULPA Vino Rosso Italia - Cantine Minini
14,5 Alkohol i vol%
Flaskestorlek i l: 0,75
1x Rondeur Appassimento - La Grange
14,5 Alkohol i vol%
Flaskestorlek i l: 0,75
2022
1x Papale Primitivo di Manduria DOP - Varvaglione
14,0 Alkohol i vol%
Flaskestorlek i l: 0,75
2022

Hårda fakta

Silber
Medaille
Concours Mondial
de Bruxelles
90
Punkte
Falstaff
94
Punkte
Luca Maroni
Gold
Medaille
Mundus Vini
Typ:
Paket
Paket:
Paket med provsmakningar
Typ av vin:
Rött vin
Vinfärg:
röd
Tillfälle och tema:
Familjefest , Gåva till goda vänner , landsspecifik kväll , Kväll med öppen spis , Romantisk middag
Land:
Frankrike , Italien
Antal flaskor:
6
Utmärkelser:
Concours Mondial de Bruxelles - Silber , Falstaff - 90 Punkte , Luca Maroni - 94 Punkte , Mundus Vini - Gold
Arom:
Blackberry , Surkörsbär , svarta vinbär , Lakrits , röda vinbär , Plommon , Choklad
Optimal serveringstemperatur i °C:
15 - 18
Rekommendation av glas:
Glas för rött vin
Flaskestorlek i l:
0,75
Alkohol i vol%:
14 - 14,5
Allergener och ingredienser:
Innehåller sulfiter och svaveldioxid
Distributör:
VINELLO retail GmbH - Bärensteiner Str. 30 - 01277 Dresden - Deutschland
Artikel nr:
90706-BL-026-6X-PKT
Upp Upp
Upp