♥ För närvarande 15 763 viner bara för dig! ♥
Alla priser är inklusive punktskatter!
Säker förpackning!
Pålitlig frakt!

VINELLO.promise

Vi inte bara tar med oss det, vi gör det också!

När det gäller vin handlar det om vinentusiaster, gourmeter, finsmakare, finsmakare, supare och finsmakare

Vin är ett nöje - för dig, för oss, för alla. Därför vill vi på Vinello se till att allt går smidigt och trevligt för dig. Huvudsaken är att du har ditt vin i handen, baserat på vårt löfte om en okomplicerad, hållbar och rättvis inköpsprocess. Du njuter, vi levererar - Vinellos löfte.

Gå igenom livet utan kork - Vår korkgaranti

Vin inköpt och provsmakning av kork? Skicka tillbaka vinet så ersätter vi det med ett nytt. Det är bara att sätta tillbaka korken i flaskan och meddela oss via e-post till [email protected] eller via kontaktformuläret. Vi hämtar vinet och skickar en ny flaska till dig.

Snabb och säker frakt

Du kan vara säker på att din leverans är säker. Leveranserna lämnar vår depå i certifierade PTZ-lådor. Godkänd av DHL och UPS, så dina flaskor är i säkra händer. Spåra ditt paket med hjälp av en spårningskod. Alltid på spåren av leveransen. Och om önskan är större finns det UPS Express vinleverans. För snabba flaskor på din dörr.

Kompetens på flaskan - expertis från vinexperter

Alla som vet vad de vill ha har redan fått hjälp. För alla andra finns våra interna experter som hjälper dig med ord och handling. Fråga oss om vårt omfattande sortiment, dina önskemål och våra tips. Vi vet hur vi ska lösa alla problem. Eftersom våra sommelierer inte bara är kunniga, utan även känner till vinproducenter och vingårdar, kan de presentera förstklassiga viner och de senaste trenderna.

Bio-top - certifierat ekologiskt

Vi är certifierade ekologiska. Därför vet vi var våra naturviner kommer ifrån och kontrollerar varje detalj. Och ekologiska inspektörer inspekterar oss. Allt för att skapa ett perfekt ekologiskt vin - för att du ska kunna njuta av det.

Hur vill du betala? - Många olika betalningsmetoder

Vin på konto, PayPal, kreditkort, Amazon Payments, kontant betalning för insamlare och några andra sätt att betala enkelt och okomplicerat. Som du vill, så gör vi det. Med upp till 14 betalningsmetoder gör vi det på ditt sätt

Vänlig arbetsatmosfär - hållbart och miljömedvetet beteende

Vi är engagerade i klimatskyddet så att blommorna växer, fåglarna kvittrar och träden står kvar. Med klimatneutral frakt och grön el från Lichtblick bidrar vi till en hållbar affärsverksamhet. Till och med vårt kontorspapper, som vi knappt behöver eftersom allting sköts via dator och internet, är tillverkat av återvunnet material. Grönt, så att naturen består - och med den vinrankorna.

Vi gör allt för att njuta - även om vi ibland inte levererar

Vi är en vinhandel, men försäljning är inte vår första prioritet. Vi handlar med njutning. För att säkerställa att vinet når dig på ett säkert sätt skickar vi inte våra högkvalitativa viner när det är extremt varmt eller kallt. Det skadar vinet och därmed den perfekta dryckesupplevelsen. Och det är vår högsta önskan, som vi gärna levererar till dig. 

 Upp Upp
Upp