♥ För närvarande 19 447 viner bara för dig! ♥
Alla priser är inklusive punktskatter!
Säker förpackning!
Pålitlig frakt!

VINELLO.promise

Vi tar inte bara med, vi gör också!

När det gäller vin handlar det om vinentusiaster, gourmeter, konnässörer och kännare.

Vin är njutning - för dig, för oss, för alla. Det är därför vi på VINELLO är fast beslutna att se till att hela processen blir bekymmersfri och njutbar för dig. Det viktigaste är att du har ditt vin i dina händer och drar nytta av vårt löfte om en okomplicerad, hållbar och rättvis köpprocess. Du njuter, vi levererar - det är VINELLOs löfte.

Gratis retur i händelse av skada

Har du fått felaktiga eller skadade varor? Inga problem. Kontakta oss på [email protected]&så skickar vi omgående en fraktsedel till dig för att returnera dina problemviner. För att göra detta packar du beställningen eller en del av den i VINELLOs originalkartong, klistrar på den tryckta fraktsedeln och lämnar paketet till posten eller brevbäraren. När vi har mottagit din retur kommer vi att kontakta dig och ordna en motsvarande kreditnota.

Snabb och säker leverans

Du kan vara säker på att din leverans är trygg. Leveranserna lämnar vår depå i certifierade PTZ-boxar. De är godkända av DHL och UPS, så dina flaskor är i trygga händer. Följ utvecklingen av ditt paket med en spårningskod. Du har alltid koll på din leverans. Och om önskan är större finns UPS Express vinleveranstjänst. För snabba flaskor levererade till din dörr.

Expertis i flaskan - expertis från vinexperten

Den som vet vad han eller hon vill ha har redan fått hjälp. För alla andra finns våra interna experter till hands för att hjälpa och ge dig råd. Fråga oss om vårt omfattande sortiment, dina önskemål och våra tips. Vi vet hur vi ska lösa alla problem. Våra sommelierer kan inte bara sina saker, de känner också till vinodlarna och vingårdarna så att de kan presentera förstklassiga viner och de senaste trenderna för dig.

Certifierat ekologiskt

Vi är certifierade ekologiska. Vi vet alltså var våra naturviner kommer ifrån och kontrollerar varje detalj. Och ekologiska inspektörer inspekterar oss. Allt för ett felfritt ekologiskt vin - som du kan njuta av.

Många betalningsmetoder

Vin på konto, PayPal, kreditkort, Amazon Payments, kontant betalning för samlare och några andra sätt och medel för att betala enkelt och enkelt. Vi gör det på ditt sätt. Med upp till 14 betalningsmetoder tillgodoser vi dina behov.

Ett vänligt arbetsklimat - hållbart och miljömedvetet beteende

Vi engagerar oss för att skydda klimatet så att blommor kan växa, fåglar kvittra och träd stå kvar. Med klimatneutrala transporter och grön el från Lichtblick ger vi vårt bidrag till en hållbar affärsverksamhet. Till och med vårt kontorspapper, som vi ändå knappast behöver eftersom allt fungerar via dator och internet, är tillverkat av återvunnet material. Grönt, så att naturen överlever - och med den vinrankorna.

Vi gör allt för njutningens skull - även om vi ibland inte levererar

Vi må vara en vinhandlare, men att sälja är inte vår högsta prioritet. VINELLO handlar med njutning. För att säkerställa att det når dig på ett säkert sätt skickar vi inte våra högkvalitativa viner när det är extremt varmt eller kallt. Det skadar vinet och därmed den perfekta dryckesupplevelsen. Och det är vår största tillgång, som vi är glada att kunna leverera till dig.

 

Upp Upp
Upp