♥ För närvarande 15 831 viner bara för dig! ♥
Alla priser är inklusive punktskatter!
Säker förpackning!
Pålitlig frakt!
Secret de Ribebon AOP - Alain Aubert
Surkörsbär, svarta vinbär, rostat trä, Kanel, Mynta / citronmeliss, Eukalyptus och Choklad

Secret de Ribebon AOP - Alain Aubert

Årgång

2018
Frågor om artikeln?
Den maximala beställningskvantiteten har uppnåtts, beställningskvantiteten justeras automatiskt.
Minsta beställningsmängd har inte uppnåtts, beställningsmängden justeras automatiskt.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
6
12
18
Secret de Ribebon AOP - Alain Aubert
Personlig <br />konsultation!
Personlig
konsultation!
Personlig <br />konsultation!
Säker
förpackning!
Personlig <br />konsultation!
Pålitlig
leverans!
Mer information

Secret de Ribebon av Alain Aubert från Bordeaux presenterar en tät, lila-röd färg i glaset. I glaset erbjuder detta röda vin från Alain Aubert aromer av mullbär, blåbär, svarta körsbär, plommon och damsoner, kompletterade med kakaobönor, pepparkakskryddor och svart te. Detta franska vin har en elegant torr smak. Det har buteljerats med exceptionellt lite restsocker. Som man kan förvänta sig av ett vin i det högkvalitativa sortimentet, förtrollar detta franska vin naturligtvis med den finaste balansen trots all sin torrhet. Smak behöver inte nödvändigtvis mycket restsocker. Detta täta röda vin är fylligt och komplext på gommen. I finishen glädjer detta röda vin från Bordeaux vinodlingsregion, som kan lagras väl, äntligen med god längd. Återigen finns det antydningar till björnbär och svart körsbär.

Vinifiering av Alain Aubert Secret de Ribebon

Den kraftfulla Secret de Ribebon från Frankrike är en cuvée gjord av druvsorterna Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon och Merlot. Efter druvskörden förs druvorna snabbt till presshuset. Här sorteras de och bryts försiktigt upp. Därefter följer jäsning i rostfria ståltankar vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av några månaders mognadslagring på den fina jästfällningen innan vinet slutligen tappas på flaska. När vinet är färdigt harmoniseras Secret de Ribebon noggrant.

Matrekommendation för Alain Aubert Secret de Ribebon

Detta franska rödvin avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som tillbehör till ankbröst med sockerärtor, rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås eller lammgryta med kikärtor och torkade fikon.

Hårda fakta
Typ:
Typ av vin:
Rött vin
Vinfärg:
röd
Smak:
Tillfälle och tema:
Barbecue , Party
Land:
Frankrike
Odlingsområde:
Bordeaux (FR)
Cuvée:
Rebsortencuvée
Mognad på:
Tank i rostfritt stål
Detaljer:
Tank i rostfritt stål
Aroma:
rostat trä , Surkörsbär , svarta vinbär , Kanel , Mynta / citronmeliss , Eukalyptus , Choklad
Textur:
tät
Munkänsla:
medium
Stil:
Gamla världen
Optimal serveringstemperatur i °C:
15 - 18
Passar till:
Mörka rätter
Rekommendation av glas:
Bordeauxglas
Flaskestorlek i l:
0,75
Flaskdesign och utrustning:
Bordeaux-flaska , elegant
Kapsyl:
Kork
Hållbarhet i år från årgången:
6
Alkohol i vol%:
14,0
Allergener och ingredienser:
Innehåller sulfiter och svaveldioxid
Distributör:
Domaines Alain Aubert - 33350 Saint Magne de Castillon - Frankreich
Artikel nr:
70011-FR-RW-BL-0075-18
Skriva en recension
Recensioner kommer att publiceras efter verifiering.

Fälten markerade med * krävs.

Upp Upp
Upp