♥ För närvarande 18 890 viner bara för dig! ♥
Alla priser är inklusive punktskatter!
Säker förpackning!
Pålitlig frakt!
Villa Soleilla - Gérard Bertrand
Akacia, Aprikos och Orange
  • Detta exklusiva vita vin passar utmärkt till spenatgratäng med mandel eller purjolökssoppa
  • Detta vin är särskilt väldoftande för finsmakaren
  • Detta franska vita vin är perfekt för

Villa Soleilla - Gérard Bertrand

Den här artikeln är för närvarande inte tillgänglig!

Årgång

2020
Den maximala beställningskvantiteten har uppnåtts, beställningskvantiteten justeras automatiskt.
Minsta beställningsmängd har inte uppnåtts, beställningsmängden justeras automatiskt.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
Villa Soleilla - Gérard Bertrand
Personligt!
Personligt!
Personligt!
Javisst!
Personligt!
Pålitlig!

Mer information om Villa Soleilla - Gérard Bertrand

I glaset har det biodynamiskt producerade Villa Soleilla från Gérard Bertrands hus en tät ljusgul färg. När man snurrar vinglaset visar detta vita vin en hög densitet och fyllighet, vilket syns i klara kyrkfönster vid kanten av glaset. Denna franska cuvée smickrar glaset med underbart doftande toner av akacia, apelsin och aprikos. Till detta kommer inslag av andra frukter.

Vinet övertygar med sin elegant torra smak. Det har buteljerats med exceptionellt lite restsocker. Detta är ett äkta kvalitetsvin som tydligt skiljer sig från enklare kvaliteter, och därför förtrollar detta franska vin naturligtvis med den finaste balansen trots all sin torrhet. Utmärkt smak kräver inte nödvändigtvis restsocker. På gommen är texturen i detta kraftfulla vita vin underbart tät. Slutligen imponerar finishen på detta vita vin från Frankrike med en bra efterklang.

Vinifiering av Gérard Bertrand Villa Soleilla

Roussanne, Vermentino och Viognier druvor är grunden för den förstklassiga och underbart kraftfulla Cuvée Villa Soleilla av Gérard Bertrand. Vid optimal mognad skördas druvorna till Villa Soleilla uteslutande för hand utan hjälp av slitsamma och knappast selektiva maskiner. Efter handskörden når druvorna vingården den snabbaste vägen. Här väljs de ut och krossas noggrant. Därefter följer jäsning i amforor och stora träslag vid kontrollerade temperaturer. Efter avslutad jäsning lagras den kraftfulla Villa Soleilla i ytterligare 8 månader på ekfat.

Matrekommendation för Villa Soleilla av Gérard Bertrand

Detta franska vin avnjuts bäst väl kylt vid 8 - 10°C. Det är perfekt som tillbehör till thailändsk gurksallad, kikärtscurry eller purjolökssoppa.

Hårda fakta

Typ:
Typ av vin:
Vitt vin
Vinfärg:
vit
Smak:
Tillfälle och tema:
Överraskning för finsmakare
Land:
Frankrike
Expansion:
Amphora , stort trä
Detaljer om förlängning:
Amphore
Expansionstid i mon.:
8
Läsning:
Handplockad
Arom:
Akacia , Aprikos , Orange
Textur:
tät
Munkänsla:
medium
Stil:
modernt , doftande
Optimal serveringstemperatur i °C:
8 - 10
Passar till:
Ljusa och lätta rätter , Lätta och rejäla rätter , Kryddiga och salta rätter
Rekommendation av glas:
Vitt vinglas
Flaskestorlek i l:
0,75
Flaskdesign och utrustning:
Bourgogne-flaska , modernt
Kapsyl:
Kork
Hållbarhet i år från årgången:
5
Alkohol i vol%:
14
Allergener och ingredienser:
Innehåller sulfiter och svaveldioxid
Distributör:
Gérard Bertrand - Rue de Narbonne Plage - 11100 Narbonne - Frankreich
Artikel nr:
70011-FR-WW-BL-0153-20
Upp Upp
Upp