Cookie-inställningar
VINELLO använder cookies som är nödvändiga för den tekniska driften av webbplatsen och som alltid är inställda. Andra cookies som är avsedda att öka komforten när du använder denna webbplats, som ger direktreklam eller som underlättar interaktion med andra webbplatser och sociala nätverk sätts endast med ditt samtycke.
Konfiguration
Tekniskt nödvändigt
Dessa cookies är nödvändiga för butikens funktioner.
Acceptera alla cookies
Affiliate-Code
Anpassad caching
Avvisa alla cookies
CSRF-token
Cookie-inställningar
Individuella priser
Utvald butik
Valutaväxling
session
Komfortfunktioner
Handla bekvämare: Använd anteckningsblock etc.
Anteckningsblock
Fasta vagn
Statistik och spårning
Affiliateprogram
Konvertering och usertracking via Google Tag Manager
Terminalerkännande
Inga resultat hittades för filtret!
Ej tillgänglig
Alkohol i vol%: 11,0
9999
2021
Ej tillgänglig
Alkohol i vol%: 11,0
121 101,33 Skr*
0.75 l (161 468,44 Skr * / 1 l)
Ej tillgänglig
Restsocker ca. i g/l: 10,5
Total syrahalt ca. i g/l: 3,6
Alkohol i vol%: 11,5
9999
NV
Ej tillgänglig
Restsocker ca. i g/l: 10,5
Total syrahalt ca. i g/l: 3,6
Alkohol i vol%: 11,5
5.00
121 101,33 Skr*
0.75 l (161 468,44 Skr * / 1 l)
Ej tillgänglig
Restsocker ca. i g/l: 10,8
Total syrahalt ca. i g/l: 3,7
Alkohol i vol%: 12,0
9999
NV
Ej tillgänglig
Restsocker ca. i g/l: 10,8
Total syrahalt ca. i g/l: 3,7
Alkohol i vol%: 12,0
5.00
121 101,33 Skr*
0.75 l (161 468,44 Skr * / 1 l)
1
1 - 4 / 4
I Montserrats berg
I hjärtat av Katalonien ligger vingårdarna på Vilarnau vingård mitt bland Montserrats höga berg. Där, på 250 meters höjd, gynnas vinrankorna av regionens medelhavsklimat och särskilt soliga klimat samt av de andliga influenserna från det berömda klostret i närheten. Vilarnaus cavas tillverkas enligt den traditionella metoden med flaskjäsning av huvudsakligen lokala druvor:
- Macabeo
- Parellada
- Xarel-lo
- Garnacha
En kort historisk tillbakablick
Vilarnau är en sammandragning av latinets Vila Arnau (familjen Arnaus lantställe). Familjen Vilarnau vinifierade den första cava under namnet Vilarnau 1949, och sedan dess har Vilarnau-egendomen förknippats med utmärkta cavor av hög kvalitet - gjorda med omsorg om detaljerna. år 1982 blev Vilarnau en del av familjen Gonzalez Byass.
Mer information omVilarnau
Adress | |
---|---|
Företagsnamn: | Vilarnau |
Gata: | Carretera d'Espiells km 1,4 |
Stad: | 08770 Sant Sadurní d'Anoia |
Land: | Spanien |
Region: | Katalonien |
Kontinent: | Europa |
Kontakt & Webb | |
Webbplats: | https://www.vilarnau.es/ |
E-post: | [email protected] |
Facebook: | https://www.facebook.com/cavesvilarnau |
Twitter: | https://twitter.com/CAVESVILARNAU |
Telefon: | +34 93 891 23 61 |
fax: | +34 902 44 00 77 |
Företag | |
Företagsgrupp: | Gonzalez Byass S.A. |
VD: | Damià Deàs i Gual |
Vin | |
Vingårdsområde: | 16 ha |
Odlad yta: | Katalonien |
Ekologiskt certifikat: | ES-ECO-019-CT |