🍷 Meredith Estate Pinot Noir presenterar sig med en tät, köttig textur och vackra fruktnoter av blåbär och plommon
🍽️ Njut av detta eleganta röda vin optimalt till helstekt kyckling eller en mustig Boeuf Bourguignon
🌿 Denna utsökta Pinot Noir från Merry Edwards Winery i Kalifornien visar den fulla potentialen av denna ädla druvsort
förpackningen!
Mer information om Meredith Estate Pinot Noir - Merry Edwards Winery
Meredith Estate Pinot Noir från Merry Edwards Winery i Kalifornien uppvisar en tät, ljusröd färg i det snurrade glaset. När glaset snurras uppvisar detta röda vin en hög viskositet, vilket visar sig i starka kyrkfönster vid glasets kant. Detta amerikanska vin av en enda druvsort har underbart uttrycksfulla toner av blåbär, plommon, svarta vinbär och mullbär i glaset. Dessa får sällskap av inslag av pepparkakskrydda, vanilj och kakaobönor.
Merry Edwards Winery Meredith Estate Pinot Noir är underbart torr. Detta röda vin verkar aldrig grovt eller magert, som man kan förvänta sig av ett vinikonsegment. På tungan kännetecknas detta kraftfulla rödvin av en otroligt köttig och tät textur. I avslutningen glädjer detta lagringsdugliga röda vin från vinodlingsregionen Kalifornien äntligen med vacker längd. Återigen dyker inslag av plommon och damson upp.
Vinifiering av Merry Edwards Winery Meredith Estate Pinot Noir
Detta vin fokuserar tydligt på en druvsort, nämligen Pinot Noir. Endast de bästa druvorna skördades för detta underbart kraftfulla vin med en enda sort från Merry Edwards Winery. Efter handskörden förs druvorna omedelbart till presshuset. Här sorteras de och krossas försiktigt. Därefter följer jäsning vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av mognadslagring.
Matrekommendation för Merry Edwards Winery Meredith Estate Pinot Noir
Detta röda vin från USA avnjuts bäst vid en temperatur på 15-18°C som tillbehör till bräserad kyckling i rött vin, fyllda paprikor eller boeuf bourguignon.
- Fler produkter från Merry Edwards Winery