- Detta röda vin passar bra till purjolökstortilla eller bräserad kyckling i rött vin
- För kännaren är detta vin från Oregon oerhört modernt
- Detta amerikanska rödvin passar perfekt till
Pinot Noir Willamette Valley - Résonance Vineyard
Mer information om Pinot Noir Willamette Valley - Résonance Vineyard
I glaset har Pinot Noir Willamette Valley från Résonance Vineyard en klar ljusröd färg. Vid kanten finns det också en färgövergång till granatröd. Om du snurrar vinglaset kan du se en förstklassig balans i detta rödvin, eftersom det varken är vattnigt, sirapsaktigt eller likörliknande på glasets väggar. Detta röda vin från USA hälls upp i en bourgognekupa och bjuder på underbart uttrycksfulla aromer av hallon, björnbär och surkörsbär, som avrundas med ytterligare fruktiga nyanser från lagringen på träfat.
Résonance Vineyard Pinot Noir Willamette Valley är underbart torr. Detta röda vin är aldrig grovt eller magert, utan runt och mjukt. På tungan kännetecknas detta välbalanserade rödvin av en otroligt silkeslen textur. I eftersmaken imponerar detta lagringsdugliga rödvin från vinodlingsområdet Oregon med sin betydande längd. Återigen finns det inslag av surkörsbär och björnbär.
Vinifiering av Résonance vingård Pinot Noir Willamette Valley
Den balanserade Pinot Noir Willamette Valley från USA är ett vin med en sort som tillverkas av druvsorten Pinot Noir. Efter skörden förs druvorna omedelbart till presshuset. Här sorteras de och bryts försiktigt upp. Därefter följer jäsning i små träslag vid kontrollerade temperaturer. Efter jäsningen lagras den eleganta Pinot Noir Willamette Valley i flera månader på franska ekfat.
Matrekommendation för Pinot Noir Willamette Valley från Résonance Vineyard
Detta nordamerikanska vin avnjuts bäst vid en tempererad temperatur på 15-18°C. Den är perfekt som tillbehör till potatispanna med lax, pasta med korvklimpar eller purjolökssoppa.
- Fler produkter från Résonance Vineyard