🍇 Black Label Cabernet Sauvignon från Wynns Coonawarra Estate imponerar med sin komplexa fyllighet och det mångfacetterade aromspelet av björnbär och plommon
🍽️ Ideal till ruccola-penne eller en mör Boeuf Bourguignon utvecklar den sin fulla potential och harmoniserar perfekt med robusta rätter
🇦🇺 Denna sortensren Cabernet Sauvignon representerar de utmärkta vinerna från den välrenommerade Wynns Coonawarra Estate i den pittoreska vinodlingsregionen South Australia
Black Label Cabernet Sauvignon - Wynns Coonawarra Estate
förpackningen!
Mer information om Black Label Cabernet Sauvignon - Wynns Coonawarra Estate
Black Label Cabernet Sauvignon från Wynns Coonawarra Estate i södra Australien har en tät, karmosinröd färg i det snurrade glaset. Om du ger det lite luft i vinglaset genom att snurra det, avslöjar detta röda vin en hög densitet och fyllighet, vilket visas i starka kyrkfönster vid kanten av glaset. Till näsan visar detta Wynns Coonawarra Estate rött vin alla slags björnbär och plommon. Som om det inte redan var imponerande kommer svartpeppar och vanilj till på grund av lagringen i små träfat.
Wynns Coonawarra Estate Black Label Cabernet Sauvignon är underbart torr. Detta röda vin är aldrig grovt eller magert, utan runt och mjukt. Detta täta röda vin är fylligt och komplext på gommen. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen South Australia, som kan mogna bra, är äntligen övertygande med sin betydande efterklang.
Vinifiering av Black Label Cabernet Sauvignon från Wynns Coonawarra Estate
Den kraftfulla Black Label Cabernet Sauvignon från Australien är ett vin med en enda sort, vinifierat från druvsorten Cabernet Sauvignon. Efter handskörden förs druvorna omedelbart till vingården. Här väljs de ut och krossas noggrant. Jäsningen sker sedan i små träfack vid kontrollerade temperaturer. Efter jäsningen lagras den kraftfulla Black Label Cabernet Sauvignon i flera månader på franska ekfat.
Mat rekommendation för Wynns Coonawarra Estate Black Label Cabernet Sauvignon
Detta röda vin från Australien avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C som tillbehör till raketpenne, rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås eller Boeuf Bourguignon.
- Fler produkter från Wynns Coonawarra Estate