Kaya Shiraz trocken - Overhex Winery
Klar för omedelbar avsändning, leveranstid ca. 2-4 arbetsdagar
konsultation!
förpackning!
leverans!
Kaya Shiraz från vinodlingsregionen Western Cape avslöjar sig i en ljus crimson röd i glaset. Näsan på detta Overhex Winery-rödvin presenterar alla typer av björnbär och svarta vinbär.
Detta sydafrikanska vin glädjer med sin elegant torra smak. Det buteljerades med 5,5 gram restsocker. Detta är ett äkta kvalitetsvin, som tydligt sticker ut från de enklare kvaliteterna, och så förtrollar detta sydafrikanska vin naturligtvis med den finaste balansen trots all sin torrhet. Utmärkt smak behöver inte nödvändigtvis mycket restsocker. På tungan kännetecknas detta välbalanserade rödvin av en otroligt tät textur. Tack vare den balanserade fruktsyran smickrar Kaya Shiraz gommen med en mjuk känsla utan att sakna saftig livfullhet. I avslutningen bjuder detta röda vin från vinodlingsregionen Västra Kapprovinsen på en härlig längd. Antydningar om svarta vinbär och björnbär dyker upp igen.
Vinifiering av Overhex vingård Kaya Shiraz
Detta balanserade röda vin från Sydafrika är tillverkat av druvsorten Shiraz. Efter druvskörden tas druvorna omedelbart till vingården. Här sorteras de och krossas försiktigt. Jäsningen sker sedan i rostfria ståltankar vid kontrollerade temperaturer. När jäsningen är klar kan Kaya Shiraz fortsätta att harmonisera på den fina jästfällningen i några månader.
Matrekommendation för Overhex Winery Kaya Shiraz
Upplev detta röda vin från Sydafrika bäst tempererat vid 15-18°C till gåsbröst med ingefärsrödkål och mejram, grönsakscouscous med köttbullar eller bräserad kyckling i rött vin.
- Fler produkter från Overhex Winery