🍷 Skemerlig Cabernet Sauvignon från Kaapzicht presenterar sig med en djup purpurfärg och fascinerar med komplexa aromer av surkörsbär och plommon
🍽️ Njut av detta eleganta rödvin optimalt till Boeuf Bourguignon eller stekt kalvlever för en oförglömlig smakupplevelse
🌍 Aromernas mångfald och druvsorternas renhet kommer fram med varje flaska från den välrenommerade vinregionen Stellenbosch i Sydafrika
förpackningen!
Mer information om Skemerlig Cabernet Sauvignon - Kaapzicht
Den fatlagrade Skemerlig Cabernet Sauvignon från vinodlingsregionen Västra Kapprovinsen presenterar sig i en tät purpurröd färg i glaset. I glaset visar detta röda vin från Kaapzicht aromer av surkörsbär, blåbär, röda vinbär och plommon, kompletterade med svarta vinbär, rostat trä och fänkål. Kaapzicht Skemerlig Cabernet Sauvignon presenterar sig underbart torr för vinentusiasten. Detta röda vin är aldrig grovt eller stramt, som man skulle kunna förvänta sig av ett vin. Detta kraftfulla och täta röda vin är fylligt och komplext på gommen. Skemerlig Cabernet Sauvignon är underbart fräsch och livlig i gommen tack vare sin distinkta fruktsyra. Avslutningen på detta väl mogna rödvin från vinodlingsregionen Västra Kapprovinsen, närmare bestämt från Stellenbosch, imponerar med en vacker eftersmak.
Vinifiering av Skemerlig Cabernet Sauvignon från Kaapzicht
Det här röda vinet fokuserar tydligt på en druvsort, nämligen Cabernet Sauvignon. Endast förstklassiga druvor skördades för detta exceptionellt kraftfulla vin med en enda sort från Kaapzicht. Efter att ha skördats för hand transporteras druvorna till presshuset så snabbt som möjligt. Här väljs de ut och krossas noggrant. Jäsningen sker sedan i tankar av rostfritt stål och stora träfat vid kontrollerade temperaturer. Efter avslutad jäsning får Skemerlig Cabernet Sauvignon fortsätta att harmonisera på den fina jästfällningen i 24 månader.
Smakprov till Kaapzicht Skemerlig Cabernet Sauvignon
Detta röda vin från Sydafrika serveras lämpligen vid en temperatur på 15-18°C till boeuf bourguignon, kokt kalvkött med bönor och tomater eller rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås.