🍷 Cordillera Cabernet Sauvignon Maipo Valley utvecklar en kraftfull karaktär genom en 11 månaders mognad i fransk ek
🍽️ Ideal till möra ankan- eller smakrika gåsbröst ger detta vin en oförglömlig smakupplevelse
🌄 Från det kända Valle del Maipo av Miguel Torres Chile framträder denna rena Cabernet Sauvignon i purpurröd prakt
förpackningen!
Mer information om Cordillera Cabernet Sauvignon Maipo Valley - Miguel Torres Chile
Cordillera Cabernet Sauvignon Maipo Valley från Miguel Torres Chile från Valle Central erbjuder en tät, lila-röd färg i det virvlade glaset. Den första näsan av Cordillera Cabernet Sauvignon Maipo Valley presenterar nyanser av björnbär. De fruktiga aspekterna av bouqueten får sällskap av toner av fatlagring som rostat trä, choklad och svarta vinbär.
Detta chilenska vin imponerar med sin raka, torra smak. Det har buteljerats med exceptionellt låg restsockerhalt. Detta är ett genuint kvalitetsvin som tydligt sticker ut från enklare kvaliteter och därför, trots sin torrhet, naturligtvis gläder detta chilenska vin med den finaste balansen. Utmärkt smak kräver inte nödvändigtvis mycket restsocker. Detta täta rödvin är fylligt och mångfacetterat i gommen. Avslutningen på detta välmogna rödvin från vinodlingsregionen Valle Central, närmare bestämt Valle del Maipo, är i slutändan förtjusande med en anmärkningsvärd eftersmak.
Vinifiering av Cordillera Cabernet Sauvignon Maipo Valley från Miguel Torres Chile
Det kraftfulla Cordillera Cabernet Sauvignon Maipo Valley från Chile är ett vin med en enda sort som tillverkas av druvsorten Cabernet Sauvignon. Efter druvskörden transporteras druvorna till vingården så snabbt som möjligt. Här sorteras de och krossas noggrant. Därefter följer jäsning i tankar av rostfritt stål och små träfat vid kontrollerade temperaturer. När jäsningen är klar lagras den kraftfulla Cordillera Cabernet Sauvignon Maipo Valley i 11 månader på franska ekfat.
Serveringsrekommendation för Cordillera Cabernet Sauvignon Maipo Valley från Miguel Torres Chile
Detta chilenska rödvin avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det passar perfekt till ankbröst med mangetout, gåsbröst med rödkål och mejram eller penne med rucola.