• ♥ För närvarande 23.142 viner bara för dig! ♥
  • Alla priser är inklusive punktskatter!
  • Säker förpackning!
  • Pålitlig frakt!

James Suckling Award-viner

(646)

James Suckling är den mest kända amerikanska vinkritikern efter Robert Parker. Den tidigare chefredaktören och chefen för Wine Spectators europeiska byrå anses vara en inflytelserik kännare och är, precis som Parker, en karriärbytare som studerade statsvetenskap och journalistik vid Utah State University. Han arbetade sig sedan upp som journalist och kom till vinet genom sin far. år 1981 skrev han på Wine Spectator, som vid den tiden bara var en lokal publikation med 800 prenumeranter.

Läs mer Handla om James Suckling Award-viner
Inga resultat hittades för filtret!
Salu
DRICKS!
2024
Salu
DRICKS!
5.00
(1)
Vitt vin Vitt vin
torr torr
Italien Italien
Abruzzien (IT) Abruzzien
1 911,36 Skr * 1 863,58 Skr*
9 l (207,06 Skr * / 1 l)
Ej tillgänglig
DRICKS!
Rekommenderad av René
9999
2024
Ej tillgänglig
DRICKS!
Rekommenderad av René
4.90
(14)
Vitt vin Vitt vin
torr torr
Italien Italien
Abruzzien (IT) Abruzzien
159,28 Skr*
0.75 l (212,37 Skr * / 1 l)
Ej tillgänglig
9999
2023
Ej tillgänglig
4.50
(1)
Rött vin Rött vin
torr torr
Italien Italien
Abruzzien (IT) Abruzzien
143,68 Skr*
0.75 l (191,57 Skr * / 1 l)
15 % rabatt - Sista flaskorna!
Spara här nu!
10 % Vårrea
Våriga priser
Nu bläddra!
Måste-ha viner
Dessa viner bör du njuta av!
Provpaket
Prova mångfald nu & spara!

Den amerikanska amerikanen James Suckling har en näsa för vin, men viktigare för honom är munnen, som ger vinet en bra recension av honom. Sedan 1982 har James Suckling provat viner från världens alla hörn och - som tur är för alla vinälskare - hedrar han de framstående vinerna med Suckling-poäng - en indikation på den bästa vingenomgången.

James Suckling och hans viner

Den väg James Suckling följde som redaktör för till exempel det numera berömda Wine Spectator ledde honom till den stora världen, men Italien har en fast plats i hans hjärta. Det sägs att James Sucking är för Italien vad Robert Parker är för Frankrike; en ambassadör för det lokala vinet. James Suckling är särskilt förtjust i produkter från Toscana, så mycket att han ibland tillbringar sitt liv inte långt från vingårdarna på Sangiovese. 

Mannen från Los Angeles har skrivit vinrecensioner professionellt sedan 1982 för Wine Spectator, som då var en liten publikation. Bara tre år senare fick James Suckling i uppdrag att starta det europeiska kontoret för Wine Spectator. Med honom som chefredaktör ökade läsarantalet snabbt och hjälpte branschtidningen att ta en plats i toppen. Plötsligt lämnade James Suckling sin post 2010 och startade sin webbplats jamessuckling.com, som publicerar videor och blogginlägg om vin. James Suckling är dessutom verksam som konsult och ledare för många projekt och leder evenemang från Amerika till Hongkong 

Även om James Suckling säger att han har provat omkring 250 000 viner under sin karriär kan han inte bara täcka in de aktuella årgångarna. Därför har han samlat ett team runt sig för sin internetnärvaro, som testar och utvärderar mellan 18 000 och 25 000 viner per år. 

Suckling-poängsystemet

Betygssystemet är baserat på den vanliga 100-poängsskalan som Robert Parker införde. Det finns dock skillnader, för medan Parker fortfarande anser att viner med 85 poäng är mycket bra viner, rekommenderar Suckling inte ens ett vin med ett sådant betyg. 

95 och mer (A+)

"måste köpa" - du bör dricka hela flaskan

90 och mer (A)

utmärkt vin - du bör dricka minst ett glas av det

88 

kan fortfarande vara värt att köpa, men bör behandlas med försiktighet

87 och mindre

inte rekommenderat

Viner från fat eller ännu inte färdigställda viner betygsätts med en 2-gradig skala (t.ex. 92-93).

Upp