🍷 Käfer Shiraz framträder som ett kraftfullt och fylligt rödvin från South Australia med en imponerande fin balans
🍴 Perfekt att njuta av med rätter som Boeuf Bourguignon eller kryddiga currys, harmonierar detta vin utmärkt med smakrika rätter
🌍 Upptäck det rena Shiraz, som med fruktiga inslag av plommon och björnbär förtrollar och förkroppsligar essensen av sin ursprung
förpackningen!
Mer information om Shiraz trocken - Käfer
Shiraz från vinodlingsregionen South Australia uppenbarar sig i glaset i en tät purpurröd färg. Doften av detta röda vin från South Australia bjuder på toner av plommon, honungsmelon och björnbär. Om vi spårar aromerna ytterligare tillkommer svarta vinbär.
Käfer Shiraz imponerar med sin raka, torra smak. Den är buteljerad med 6,1 gram restsocker. Det här är ett riktigt kvalitetsvin som tydligt sticker ut från enklare kvaliteter och därför gläder den här australiensaren naturligtvis med den finaste balansen trots sin torrhet. Smak behöver inte nödvändigtvis socker. Detta kraftfulla rödvin är fylligt och komplext i gommen. Shirazen är imponerande frisk och livlig i gommen tack vare sin närvarande fruktsyra. Eftersmaken av detta röda vin från vinodlingsregionen South Australia är härligt lång. Här finns åter inslag av björnbär och honungsmelon.
Vinifiering av Käfer Shiraz
Det här röda vinet fokuserar tydligt på en druvsort, nämligen Shiraz. Endast felfria druvor skördades för detta exceptionellt kraftfulla vin av en enda sort från Käfer. Efter att ha skördats för hand transporteras druvorna snabbt till presshuset. Här väljs de ut och krossas noggrant. Därefter följer jäsning i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. I slutet av denna process kan Shiraz-vinet fortsätta att harmonisera på den fina jästfällningen under några månader.
Matsalsrekommendationer för Käfer Shiraz
Detta röda vin från Australien avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C till boeuf bourguignon, salta curryrätter med lamm eller fyllda paprikor.
- Fler produkter från Käfer