- Denna rödvin från Saperavi-druvor harmoniserar utmärkt med grönsaks-couscous med köttbullar eller fyllda paprikor
- För den som njuter visar sig detta vin från Kakheti vara behagligt balanserat
- Ett balanserat rödvin, perfekt för festen
Den här åtgärden pågår tills 31.12.2030 23:59.
Leveranstid ca. 9-11 arbetsdagar
förpackningen!
Mer information om Mukuzani French Oak - Winery Chateau Nekresi
Mukuzani French Oak från vinodlingsregionen Kakheti har en ljus rubinröd färg i glaset och avslöjar underbart uttrycksfulla toner av surkörsbär, röda vinbär, blåbär och plommon. Det finns också antydningar av röda vinbär.
Detta röda vin från Winery Chateau Nekresi är det rätta valet för alla vinkännare som gillar det torrt. Det är dock aldrig stramt eller sprött, som du naturligtvis förväntar dig av ett vin. Texturen i detta välbalanserade rödvin är underbart lätt på gommen. Mukuzani French Oak visar sig vara imponerande friskt och livligt på gommen tack vare sin koncisa fruktsyra. I avslutningen bjuder detta lagringsdugliga rödvin från vinodlingsområdet Kakheti på en god längd. Återigen finns det antydningar till granatäpple och plommon. Mineraliska toner från den vulkaniska berggrunden och jordmånen som domineras av svart jord läggs till i avslutningen.
Vinifiering av Mukuzani French Oak från Winery Chateau Nekresi
Det balanserade Mukuzani French Oak från Georgien är ett vin med en enda druvsort som framställs av druvsorten Saperavi. Druvorna växer under optimala förhållanden i Kakheti. Här gräver vinstockarna sina rötter djupt ner i jordar av vulkanisk sten och svart jord. Efter att ha skördats för hand transporteras druvorna snabbt till presshuset. Här sorteras de och krossas försiktigt. Jäsningen sker sedan i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. I slutet av jäsningen kan Mukuzani French Oak fortsätta att harmonisera på den fina jästfällningen under några månader.
Matrekommendation för Mukuzani French Oak från Winery Chateau Nekresi
Detta röda vin från Georgien avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som ackompanjemang till ankbröst med mangetout, ossobuco eller boeuf bourguignon
.- Fler produkter från Chateau Nekresi