🍇 Barrel Selection Cabernet Franc från Bodegas Salentein kännetecknas av sin kraftfulla stil och noggranna mognad i ekfat
🍽️ Njut av detta utsökta rödvin till läckra rätter som lammragout eller ankkorv för oförglömliga smakupplevelser
🌍 Tillverkat av utvalda druvor från den förnämliga druvsorten Cabernet Franc i den pittoreska vinregionen Mendoza, Argentina
Den här åtgärden pågår tills 31.12.2030 23:59.
förpackningen!
Mer information om Barrel Selection Cabernet Franc - Bodegas Salentein
Bodegas Salentein Barrel Selection Cabernet Franc är ett förstklassigt veganrött vin. Det har en underbart tät, purpurröd färg. Med lite tid i glaset presenterar detta röda vin från Argentina underbart uttrycksfulla aromer av blåbär, mullbär, björnbär och svarta vinbär, avrundade av lufttorkad skinka, brunt bröd och vanilj, vilket åldrandet i träfat bidrar med.
Detta torra rödvin från Bodegas Salentein är något för purister som inte kan dricka sitt vin torrt nog. Barrel Selection Cabernet Franc kommer mycket nära detta, eftersom det vinifierades med bara 1,9 gram restsocker. Detta täta rödvin är fylligt och mångfacetterat i gommen. Tack vare sin balanserade fruktsyra smeker Barrel Selection Cabernet Franc gommen med en sammetslen känsla utan att sakna saftig livlighet. Avslutningen på detta ungdomliga röda vin från vinodlingsregionen Mendoza glädjer slutligen med en god eftersmak.
Vinifiering av fatvalet Cabernet Franc från Bodegas Salentein
Detta röda vin fokuserar tydligt på en druvsort, nämligen Cabernet Franc. Endast de bästa druvorna skördades för detta underbart kraftfulla vin med en enda sort från Bodegas Salentein. Efter handskörden når druvorna vingården så snabbt som möjligt. Här sorteras de och krossas försiktigt. Jäsningen sker sedan i litet trä vid kontrollerade temperaturer. När jäsningen är klar lagras den kraftfulla Barrel Selection Cabernet Franc ytterligare några månader på ekfat. När vinet är färdigt harmoniseras Barrel Selection Cabernet Franc noggrant.
Matrekommendation för Bodegas Salentein Barrel Selection Cabernet Franc
Drick detta veganska rödvin från Argentina tempererat vid 15 - 18 °C till lammgryta med kikärtor och torkade fikon, ankbröst med sockerärtor eller gåsbröst med ingefärsrödkål och mejram.
- Fler produkter från Bodegas Salentein