🍷 Bonterra Cabernet Sauvignon California imponerar med sin elegant torra smakprofil och en harmonisk balans av frukt och viskositet
🍽️ Ideal som följeslagare till grönsaks-couscous med köttrullar eller stekt kalvlever med äpplen och balsamvinäger sås
🌎 Denna druvrens Cabernet Sauvignon från Kalifornien representerar de högsta kvalitetsstandarderna för ekologisk vinodling
Den här åtgärden pågår tills 02.06.2030 14:09.
Leveranstid ca. 3-5 arbetsdagar
förpackningen!
Mer information om Cabernet-Sauvignon California - Bonterra
I glaset visar den ekologiskt producerade Cabernet Sauvignon California från Bonterra en tät lila färg. Vid kanterna finns det också en färgövergång till granatröd. Om man ger det lite luft i vinglaset genom att snurra det, avslöjar detta rödvin en hög viskositet, vilket visar sig i starka kyrkfönster vid kanten av glaset. I glaset visar detta röda vin från Bonterra aromer av svarta vinbär, björnbär och fläderbär, kompletterade med andra fruktiga nyanser. Detta amerikansk-amerikanska vin övertygar med sin elegant torra smak. Det buteljerades med endast 2 gram restsocker. Som man kan förvänta sig av ett premiumvin förtrollar detta nordamerikanska vin naturligtvis med den finaste balansen trots all sin torrhet. Utmärkt smak behöver inte nödvändigtvis socker. Detta silkeslena rödvin är fylligt och mångfacetterat i gommen. Cabernet Sauvignon California är imponerande friskt och livligt på gommen med sin koncisa fruktsyra. I avslutningen glädjer detta mogna röda vin från vinodlingsregionen Kalifornien äntligen med sin vackra längd. Återigen visar antydningar av svartvinbär och björnbär igenom.
Vinifiering av Bonterra Cabernet-Sauvignon Kalifornien
Detta röda vin fokuserar tydligt på en druvsort, nämligen Cabernet Sauvignon. Endast obefläckade druvor skördades för detta underbart kraftfulla vin med en enda sort från Bonterra. Efter skörden förs druvorna snabbt till presshuset. Här väljs de ut och krossas noggrant. Därefter följer jäsning i rostfria ståltankar vid kontrollerade temperaturer. I slutet av jäsningen kan Cabernet Sauvignon California fortsätta att harmonisera på den fina jästfällningen i några månader.
Matrekommendation för Cabernet-Sauvignon California från Bonterra
Detta nordamerikanska vin avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är ett perfekt vin till grönsakscouscous med köttbullar, rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås eller kokt kalvkött med bönor och tomater.
- Fler produkter från Bonterra