🍷 Merry Edwards Pinot Noir SC imponerar med sin eleganta torrhet och den balanserade jämvikten som kommer att fascinera varje rödvinsälskare
🍽️ Perfekt till det långkokta kycklingköttet eller ossobuco utvecklar denna Pinot Noir sina mångfacetterade aromer i fulländad harmoni med maträtterna
🌍 Den kommer från den ansedda Merry Edwards Winery i Kalifornien och vinifieras av handplockade Pinot Noir-druvor
förpackningen!
Mer information om Merry Edwards Pinot Noir SC - Merry Edwards Winery
Merry Edwards Pinot Noir SC från Merry Edwards Winery i Kalifornien har en tät, ljusröd färg i det virvlade glaset. Efter den första virvlingen visar detta röda vin en hög densitet och fyllighet, vilket visar sig i starka kyrkfönster vid kanten av glaset. Till näsan avslöjar detta Merry Edwards Winery-rödvin alla slags mullbär, plommon, blåbär, svarta körsbär och morellkörsbär. Som om det inte redan var imponerande kommer kanel, mörk choklad och svart te till.
Vinet är elegant och torrt i smaken. Det har tappats på flaska med exceptionellt lite restsocker. Som man kan förvänta sig av ett vin i ikonsegmentet, förtrollar detta nordamerikanska vin naturligtvis med den finaste balansen trots all sin torrhet. Smak behöver inte nödvändigtvis mycket socker. Detta täta och köttiga röda vin presenterar sig på gommen full av tryck och fasetter. I finishen glädjer detta röda vin från vinodlingsregionen Kalifornien äntligen med sin vackra längd. Återigen visas antydningar av morellkörsbär och björnbär.
Vinifiering av Merry Edwards Pinot Noir SC från Merry Edwards vingård
Grunden för den kraftfulla Merry Edwards Pinot Noir SC från Kalifornien är druvor från druvsorten Pinot Noir. Efter druvskörden tas druvorna snabbt till presshuset. Här sorteras de och bryts försiktigt upp. Jäsningen sker sedan vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av mognadslagring.
Matrekommendation för Merry Edwards Pinot Noir SC från Merry Edwards Winery
Detta nordamerikanska vin avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som tillbehör till bräserad kyckling i rött vin, osso buco eller grönsakscouscous med nötfärsbiffar.
- Fler produkter från Merry Edwards Winery