🍷 Upptäck den fascinerande elegansen av Merry Edwards Pinot Noir RR med sin täta, ljusröda färg och den fascinerande buketten av mogna bär och exotiska kryddor
🍽️ Njut av detta läckra rödvin idealiskt till smakfulla rätter som Boeuf Bourguignon eller gåsbröst med ingefära-rödkål
🌍 Tillverkad av utvalda Pinot Noir-druvor på den välkända Merry Edwards Winery i Kalifornien, erbjuder detta vin en unik smakupplevelse
förpackningen!
Mer information om Merry Edwards Pinot Noir RR - Merry Edwards Winery
Merry Edwards Winery Merry Edwards Pinot Noir RR är ett förstklassigt rött vin. Det har en härligt tät, ljusröd färg. När man svänger glaset visar detta röda vin en hög viskositet, vilket syns i starka kyrkfönster vid glasets kant. Till näsan visar detta Merry Edwards Winery-rödvin alla slags plommon, björnbär, svarta körsbär, blåbär och svarta vinbär. Som om det inte redan var imponerande, vanilj, orientaliska kryddor och svart te går med.
På gommen börjar Merry Edwards Pinot Noir RR från Merry Edwards Winery underbart torr, grippig och aromatisk. På tungan kännetecknas detta kraftfulla röda vin av en otroligt köttig och tät textur. I avslutningen bjuder detta röda vin från vinodlingsregionen Kalifornien på en härlig längd. Återigen framträder inslag av svarta vinbär och mullbär.
Vinifiering av Merry Edwards Pinot Noir RR från Merry Edwards vingård
Grunden för den kraftfulla Merry Edwards Pinot Noir RR från Kalifornien är druvor från druvsorten Pinot Noir. Efter skörden tas druvorna omedelbart till presshuset. Här väljs de ut och krossas noggrant. Jäsningen följer vid kontrollerade temperaturer. Efter avslutad jäsning .
Matrekommendation för Merry Edwards Pinot Noir RR från Merry Edwards vingård
Detta röda vin från USA avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som sällskapsvin. Det passar perfekt till Boeuf Bourguignon, kalvschnitzel med bönor och tomater eller gåsbröst med ingefärad rödkål och mejram.
- Fler produkter från Merry Edwards Winery