🍷 Pasionado Cuatro Cepas från Andeluna Cellars imponerar med sin kraftfulla och komplexa karaktär som lyser i glaset
🍽️ Perfekt till stekt kalvlever eller ossobuco får detta rödvin från Argentina varje festmåltid att stråla
🌍 De ädla druvorna Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Malbec och Merlot växer i de soliga vinrankorna i Mendoza
förpackningen!
Mer information om Pasionado Cuatro Cepas - Andeluna Cellars
Den kraftfulla Pasionado Cuatro Cepas Tupungato Mendoza från Andeluna Cellars lyser in i glaset med en tät purpurröd. Med en liten sidoläggning avslöjar rödvinsglaset en charmig granatröd nyans vid kanterna. När man sköljer glaset visar detta rödvin en hög viskositet, vilket syns i tydliga kyrkfönster runt glasets kant. Hällt i ett rödvinsglas presenterar detta röda vin från Argentina underbart uttrycksfulla aromer av plommon, damson, svarta körsbär och morello-körsbär, avrundade av valnöt, fullkornschoklad och rostad hasselnöt.
Andeluna Cellars Pasionado Cuatro Cepas Tupungato Mendoza är behagligt torr. Detta röda vin är aldrig grovt eller magert, som man kan förvänta sig i ett vinikonsegment. Detta täta och köttiga röda vin presenterar sig fylligt och komplext på gommen. I finishen glädjer detta lagringsbara röda vin från vinodlingsregionen Mendoza äntligen med vacker längd. Återigen finns det antydningar till svart körsbär och plommon. I eftersmaken ansluter mineralnoter från jordarna som domineras av väderbitna stenar.
Vinifiering av Andeluna Cellars Pasionado Cuatro Cepas Tupungato Mendoza
Grunden för den förstklassiga och underbart kraftfulla cuvée Pasionado Cuatro Cepas Tupungato Mendoza från Andeluna Cellars är druvorna Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Malbec och Merlot. Druvorna växer under optimala förhållanden i Mendoza. Vinrankorna här gräver sina rötter djupt ner i jordar av vittrad sten. Efter handskörden når druvorna presshuset så snabbt som möjligt. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Jäsningen sker sedan vid kontrollerade temperaturer. I slutet .
Matrekommendation för Pasionado Cuatro Cepas Tupungato Mendoza från Andeluna Cellars
Detta röda vin från Argentina serveras bäst vid en temperatur på 15 - 18°C till stekt kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås, osso buco eller fyllda paprikor.
- Fler produkter från Andeluna Cellars