🍇 Barossa Bush Vine Grenache Samuel´s Collection övertygar med en fyllig kropp och en utsökt ekfatston
🍽️ Perfekt till gåsbröst med ingefära-rödkål eller stekt kalvlever med äpplen harmoniserar den underbart
🇦🇺 Från kalkstensjordarna i South Australia tar Yalumba fram de bästa Grenache-druvorna för detta mästerverk
förpackningen!
Mer information om Barossa Bush Vine Grenache Samuel´s Collection - Yalumba
Yalumba Barossa Bush Vine Grenache Samuel's Collection är ett förstklassigt rödvin. Det har en underbart tät, purpurröd färg. Efter den första virvlingen uppvisar detta rödvin en hög densitet och fyllighet, vilket syns i tydliga kyrkfönster vid glasets kant. Detta rödvin från Australien hälls upp i ett rödvinsglas och bjuder på underbart uttrycksfulla aromer av mullbär, moreller, blåbär och plommon, som avrundas med ytterligare fruktiga nyanser från lagringen på träfat.
I gommen öppnar Barossa Bush Vine Grenache Samuel's Collection från Yalumba behagligt torrt, greppigt och aromatiskt. På tungan kännetecknas detta kraftfulla rödvin av en otroligt tät och köttig textur. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen South Australia är övertygande med en vacker efterklang. Avslutningen ackompanjeras också av mineraltoner från den kalkstensdominerade jordmånen.
Vinifiering av Barossa Bush Vine Grenache Samuels samling från Yalumba
Detta kraftfulla rödvin från Australien är tillverkat av druvsorten Grenache. Druvorna växer under optimala förhållanden i södra Australien. Här gräver vinrankorna sina rötter djupt ner i kalkstensjordar. Efter handskörden når druvorna vingården så snabbt som möjligt. Här väljs de ut och krossas noggrant. Jäsningen sker sedan i små träslag vid kontrollerade temperaturer. Efter avslutad jäsning lagras Barossa Bush Vine Grenache Samuel's Collection i ytterligare 8 månader på 500 liters ekfat.
Matrekommendation för Barossa Bush Vine Grenache Samuel's Collection från Yalumba
Drick detta röda vin från Australien vid en temperatur på 15 - 18°C som tillbehör till gåsbröst med ingefärsrödkål och mejram, ossobuco eller rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås.
- Fler produkter från Yalumba