🍷 Cabernet Sauvignon från Helderberg Winery visar en fulländad lagring i högkvalitativ fransk ek, vilket ger den en härligt komplex struktur
🍽️ Njut av detta eleganta rödvin till kraftiga rätter som nötkött eller lamm i mörk sås för att harmoniskt kombinera smakerna
🌍 Från den prestigefyllda regionen Stellenbosch i Sydafrika kommer denna druvsortrenade bildsköna Cabernet som förför sinnena
förpackningen!
Mer information om Cabernet Sauvignon - Helderberg Winery
Cabernet Sauvignon från Helderberg Winery i den sydafrikanska vinodlingsregionen Stellenbosch är en tät, fyllig och sortren bilderboks-Cabernet Sauvignon.
I glaset skimrar detta vin i en rik rubinröd med lila höjdpunkter. Detta sydafrikanska rödvin har en lockande doft av svarta vinbär, plommon och cederträ. Tanninet är underbart silkeslent och harmonierar perfekt med den fasta, balanserade syrastrukturen. Inte mindre attraktivt är mineralavtrycket som löper genom detta sydafrikanska vin och märkbart ökar dess överklagande. Den långa finishen avslöjar en trevlig frisk ton, som främst beror på påverkan från det närliggande havet.
Vinifiering av Helderberg Cabernet
Cabernet Sauvignon-druvorna skördas för hand i Stellenbosch, Sydafrika. Så snart druvorna anländer till Helderberg-vingården kallmacereras de först. Det röda vinet jäser sedan i tankar av rostfritt stål. Remontage sker tre gånger om dagen i nästan 2 veckor. Slutligen lagras vinet på franska ekfat (30 % nytt trä).
Matrekommendation för Cabernet Sauvignon från Helderberg Winery
Vi rekommenderar detta torra röda vin från Sydafrika till kraftigt kött, t.ex. nötkött eller lamm, med mörk sås.
- Fler produkter från Helderberg Winery