🍷 Den Unexpected Garnacha Tinto från Bodega Pago Ayles utvecklar en sammetslen textur och en elegant smakprofil med aromer av surkörsbär och cederträ
🍽️ Njut av detta fina ekologiska rödvin helst till ossobuco, grönsaks-couscous med nötköttsbullar eller mört anklår
🌍 Denna monovarietala Garnacha visar den höga kvaliteten och den autentiska ursprunget från den spanska vinregionen
förpackningen!
Mer information om Unexpected Garnacha Tinto - Pago Ayles
Med Pago Ayles Unexpected Garnacha Tinto kommer ett förstklassigt ekologiskt rödvin in i glaset. Det avslöjar en underbart tät, purpurröd färg. I doften bjuder detta röda vin från Pago Ayles på alla sorters sura körsbär. Som om det inte redan vore imponerande tillkommer cederträ, svartpeppar och bacon genom lagringen i rostfritt stål.
Vinet är elegant och torrt i smaken. Det buteljerades med endast 2,5 gram restsocker. Det här är ett äkta kvalitetsvin som tydligt skiljer sig från enklare kvaliteter, och därför förtrollar detta spanska vin naturligtvis med den finaste balansen trots all sin torrhet. Arom behöver inte nödvändigtvis mycket restsocker. På tungan kännetecknas detta kraftfulla rödvin av en otroligt silkeslen textur. Tack vare sin balanserade fruktsyra smickrar Unexpected Garnacha Tinto gommen med en behaglig känsla, utan att samtidigt sakna saftig livfullhet. Avslutningen på detta ungdomliga rödvin från Spanien bjuder på en vacker eftersmak.
Vinifiering av Pago Ayles oväntade Garnacha Tinto
Detta röda vin fokuserar tydligt på en druvsort, nämligen Garnacha. För detta underbart kraftfulla vin av en enda sort från Pago Ayles togs endast oklanderligt druvmaterial in. Efter handskörden förs druvorna omedelbart till vingården. Här sorteras de och krossas försiktigt. Jäsningen sker sedan i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. Vinifieringen följs av några månaders mognad på den fina jästfällningen innan vinet slutligen tappas på flaskor.
Matrekommendation för Pago Ayles Unexpected Garnacha Tinto
Drick detta ekologiska rödvin från Spanien vid en temperatur på 15 - 18°C som tillbehör till osso buco, grönsakscouscous med köttbullar eller ankbröst med sockerärtor.
- Fler produkter från Bodega Pago Aylés