🍷 Cederberg Cabernet Sauvignon imponerar med sin eleganta och smidiga karaktär tack vare mognaden på fransk ek
🍽️ Perfekt att kombinera med en smakrik lammgryta eller stekt kalvlever, ger detta rödvin varje rätt det där lilla extra
🌍 Denna högkvalitativa Cabernet Sauvignon kommer från den välkända vinregionen Cape South Coast och förkroppsligar essensen av vingården Cederberg
förpackningen!
Mer information om Cabernet Sauvignon - Cederberg
Den eleganta Cabernet Sauvignon från Cederberg kommer in i glaset med en ljuslila färg. Efter den första virvlingen kan du uppleva en perfekt balans i detta röda vin, eftersom det sticker ut på glasväggarna varken vattnigt eller sirapsaktigt eller likörliknande. Doften av detta röda vin från Cape South Coast övertygar med aromer av plommon och svarta vinbär. Om vi spårar aromerna ytterligare kommer cederträ in, förstärkt av ekinflytandet.
Cederberg Cabernet Sauvignon presenterar sig underbart torr för vinentusiasten. Detta röda vin är aldrig grovt eller magert, utan runt och smidigt. På tungan kännetecknas detta välbalanserade rödvin av en otroligt tät textur. I eftersmaken imponerar detta ungdomliga rödvin från vinodlingsregionen Cape South Coast med sin avsevärda längd. Återigen framträder inslag av plommon och svarta vinbär.
Vinifiering av Cederberg Cabernet Sauvignon
Detta balanserade röda vin från Sydafrika är tillverkat av druvsorten Cabernet Sauvignon. Efter skörden förs druvorna snabbt till vingården. Här sorteras de och krossas försiktigt. Jäsningen sker sedan i små träfack vid kontrollerade temperaturer. Vinifieringen följs av några månaders mognad i franska ekbarriquer.
Matrekommendation för Cederberg Cabernet Sauvignon
Detta röda vin från Sydafrika avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som sällskapsvin. Det är ett perfekt vin till lammgryta med kikärtor och torkade fikon, rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås eller kokt kalvstek med bönor och tomater.
- Fler produkter från Cederberg