🍇 The Pepper Tree Shiraz från Bon Courage utmärker sig med sin eleganta, torra struktur och den sammetslena mun känslan
🍽️ Detta fylliga rödvin harmonierar perfekt med stekt kalvlever och gåsbröst, vilket gör det till den ideala följeslagaren för festliga tillfällen
🌍 Härkomst från den prestigefyllda vinodlingsregionen Breede River Valley och tillverkat uteslutande av handplockade Syrah-druvor ger det en särskild kvalitet
förpackningen!
Mer information om The Pepper Tree Shiraz - Bon Courage
Den eleganta The Pepper Tree Shiraz från huset Bon Courage skimrar i glaset med en ljus crimson röd. Den första näsan av The Pepper Tree Shiraz presenterar toner av plommon, damsons och svarta körsbär. De fruktiga delarna av buketten får sällskap av toner av fatlagring som pepparkakskrydda, kanel och vanilj.
Bon Courage The Pepper Tree Shiraz imponerar med sin elegant torra smak. Den buteljerades med endast 4,2 gram restsocker. Som man kan förvänta sig av ett vin i den övre prisklassen, förtrollar detta sydafrikanska vin naturligtvis med den finaste balansen trots all sin torrhet. Arom behöver inte nödvändigtvis socker. I gommen har detta balanserade rödvin en underbart sammetslen och tät textur. Med sin nuvarande fruktsyra avslöjar The Pepper Tree Shiraz sig för att vara exceptionellt fräsch och livlig på gommen. Finalen på detta röda vin från vinodlingsregionen Breede River Valley, närmare bestämt från Robertson, fängslar äntligen med en anmärkningsvärd finish.
Vinifiering av Bon Courage The Pepper Tree Shiraz
Detta röda vin fokuserar tydligt på en druvsort, nämligen Syrah. Endast förstklassiga druvor skördades för detta underbart balanserade vin med en enda sort från Bon Courage. Druvorna till detta röda vin från Sydafrika skördas uteslutande för hand vid tidpunkten för optimal mognad. Efter druvskörden förs druvorna omedelbart till presshuset. Här väljs de ut och krossas noggrant. Jäsningen sker sedan i små träbehållare vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av 12 månaders lagring på franska ekbarriquer.
Mat rekommendation för The Pepper Tree Shiraz av Bon Courage
Detta sydafrikanska vin avnjuts bäst vid en temperatur på 15-18°C. Det är perfekt som tillbehör till tillagade rätter. Det passar perfekt till stekt kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås, gåsbröst med ingefärad rödkål och mejram eller boeuf bourguignon.
- Fler produkter från Bon Courage