🍇 Flor de la Mar Tinto från Casa Ermelinda imponerar med sin fylliga och eleganta textur som perfekt utvecklas i eftersmaken
🍽️ Njut av detta underbara rödvin optimalt till mustiga rätter som purjolökssoppa eller pumpapudding
🌍 De kraftfulla druvorna Alicante Bouschet, Aragonez, Castelão och Syrah speglar de unika terrasslägena i Douro & Porto-regionen
Den här åtgärden pågår tills 31.12.2030 23:59.
Den här åtgärden pågår tills 02.06.2030 14:09.
förpackningen!
Mer information om Flor de la Mar Tinto - Casa Ermelinda
I glaset visar Flor de la Mar Tinto från Casa Ermelinda en tät lila färg. Den första doften av Flor de la Mar Tinto smickrar med nyanser av björnbär, svarta vinbär och blåbär. De fruktiga komponenterna i buketten får sällskap av mer fruktiga balsamiska nyanser.
Detta röda vin från Casa Ermelinda är det rätta valet för alla vinkännare som gillar torrt. Det är dock aldrig torrt eller sprött, vilket inte är en självklarhet för ett vin på ingångsnivå. På gommen är strukturen i detta kraftfulla röda vin perfekt balanserad. I avslutningen imponerar detta röda vin från vinodlingsregionen Douro & Porto med sin betydande längd. Återigen finns det inslag av svarta vinbär och björnbär.
Vinifiering av Casa Ermelinda Flor de la Mar Tinto
Druvorna Alicante Bouschet, Aragonez, Castelão och Syrah är utgångspunkten för den förstklassiga och underbart kraftfulla cuvéen Flor de la Mar Tinto från Casa Ermelinda. Efter skörden förs druvorna snabbt till presshuset. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Därefter följer jäsning i rostfria ståltankar vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av några månaders mognad på den fina jästfällningen innan vinet slutligen tappas på flaskor.
Matrekommendation för Casa Ermelinda Flor de la Mar Tinto
Detta röda vin från Portugal bör avnjutas vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är ett perfekt komplement till purjolökssoppa, pumpagryta eller grönsakscouscous med köttbullar.
- Fler produkter från Casa Ermelinda Freitas