🍷 Impossible Rosé från Laborie Wine Estate imponerar med sin glänsande platinagula färg och den aromatiska, fruktbetonade smaken
🍽️ Ideal till wokgrönsaker med fisk eller torsk med gurk-senapsgemüse utvecklar denna rosé sin friska och livliga ton
🌍 Växt i den välrenommerade vinregionen Paarl, förenar denna rosé karaktärerna av Moscatel och Pinotage-druvor
förpackningen!
Mer information om Impossible Rosé - Laborie Wine Estate
Med Laborie Impossible Rosé kommer ett förstklassigt rosévin in i det virvlande glaset. Det avslöjar en underbart lysande platinagul färg. I doften bjuder detta Laborie rosévin på alla sorters citrongräs, grapefrukt, lime, pomelo och grapefrukt.
I gommen är Impossible Rosé från Laborie underbart aromatisk, fruktdriven och balanserad. I gommen har detta lättfotade rosévin en underbart lätt struktur. Tack vare sin vitala fruktsyra är Impossible Rosé underbart fräsch och livlig i gommen. Avslutningen på detta ungdomliga rosévin från vinodlingsregionen Western Cape, närmare bestämt från Paarl, glädjer slutligen med en god eftersmak.
Vinifiering av Impossible Rosé från Laborie
Druvorna Moscatel och Pinotage utgör grunden för den förstklassiga och underbart eleganta Cuvée Impossible Rosé från Laborie. Efter skörden transporteras druvorna snabbt till vineriet. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Jäsningen sker sedan i rostfria ståltankar vid kontrollerade temperaturer. När jäsningen är klar kan Impossible Rosé fortsätta att harmonisera på den fina jästfällningen i några månader...
Matrekommendation för Laborie Impossible Rosé
Detta sydafrikanska vin avnjuts bäst väl kylt vid 8-10°C. Det är perfekt som tillbehör till wokade grönsaker med fisk, torsk med gurka-senapsgrönsaker eller spagetti med yoghurt-mynta-pesto.
- Fler produkter från Laborie Wine Estate