🍷 Les Côteaux Cabernet Franc från Mont du Toit imponerar med sin utsökta ekfatslagring och uppvisar en full, saftig stil
🍽️ Detta rödvin harmoniserar perfekt med lammragout och Boeuf Bourguignon för en oförglömlig middagsupplevelse
🌍 Från den ansedda vinregionen Coastal Region i Sydafrika förenar denna Cabernet Franc ädla aromer och rik komplexitet
förpackningen!
Mer information om Les Côteaux Cabernet Franc Paarl WO - Mont du Toit
Det fatlagrade Les Côteaux Cabernet Franc Paarl WO från vinodlingsområdet Coastal Region presenterar sig i en ljus karmosinröd färg i glaset. Om du håller glaset i en vinkel kan du se en övergång av vinets färg mot granatrött vid kanterna av detta fatlagrade vin. Detta sydafrikanska vin av en enda druvsort smickrar glaset med underbart uttrycksfulla toner av blåbär, liljor, rosor och plommon. Dessa får sällskap av inslag av kakaobönor, pepparkakskrydda och orientaliska kryddor.
Mont du Toit Les Côteaux Cabernet Franc Paarl WO är behagligt torr. Detta röda vin verkar aldrig grovt eller magert, vilket man kan förvänta sig av ett vin i det höga kvalitetsintervallet. Balanserat och flerskiktat, detta täta och köttiga röda vin presenterar sig på gommen. Avslutningen på detta röda vin från kustregionen övertygar med en vacker eftersmak.
Vinifiering av Les Côteaux Cabernet Franc Paarl WO från Mont du Toit
Detta balanserade röda vin från Sydafrika är tillverkat av druvsorten Cabernet Franc. Efter skörden tas druvorna omedelbart till vingården. Här sorteras de och krossas försiktigt. Därefter sker jäsningen i små träfack vid kontrollerade temperaturer. Efter jäsningen lagras Les Côteaux Cabernet Franc Paarl WO i 12 månader på franska ekfat.
Matrekommendation för Mont du Toit Les Côteaux Cabernet Franc Paarl WO
Detta röda vin från Sydafrika avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C som tillbehör till lammgryta med kikärtor och torkade fikon, boeuf bourguignon eller rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås.
- Fler produkter från Mont du Toit