🍷 Max's Shiraz Cabernet från Penfolds imponerar med sin kraftfulla cuvée av Cabernet Sauvignon och Shiraz, som har mognat i ädla träfat
🍽️ Njut av detta eleganta rödvin, idealiskt till stekt kalvlever eller ossobuco för en oförglömlig smakupplevelse
🌏 Tillverkat i den välrenommerade vinregionen South Australia, representerar detta rödvin det bästa av den australiensiska vinkulturen
förpackningen!
Mer information om Max's Shiraz Cabernet - Penfolds
Den fatlagrade Max's Shiraz Cabernet från vinodlingsregionen South Australia presenterar en tät lila röd i glaset. Efter den första virvlingen visar detta rödvin en hög densitet och fyllighet, som återspeglas i klara kyrkfönster vid glasets kant. Hällt i ett rödvinsglas bjuder detta rödvin från Australien på underbart uttrycksfulla aromer av björnbär, svarta vinbär och surkörsbär, avrundade av ytterligare fruktiga nyanser som fatlagringen bidragit med.
I gommen öppnar Max's Shiraz Cabernet från Penfolds behagligt torrt, greppigt och aromatiskt. Detta silkeslena rödvin presenterar sig fylligt och komplext i gommen. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen South Australia, som kan mogna bra, är äntligen övertygande med en god eftersmak.
Vinifiering av Penfolds Max's Shiraz Cabernet
Den kraftfulla Max's Shiraz Cabernet från Australien är en cuvée vinifierad av druvsorterna Cabernet Sauvignon och Shiraz. Efter druvskörden tas druvorna omedelbart till presshuset. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Detta följs av jäsning i små träslag vid kontrollerade temperaturer. Vinifieringen följs av några månaders mognad på den fina jästfällningen innan vinet slutligen tappas av.
Matrekommendation för Max's Shiraz Cabernet från Penfolds
Drick detta röda vin från Australien tempererat vid 15 - 18°C till rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås, ossobuco eller gåsbröst med ingefärsrödkål och mejram.
- Fler produkter från Penfolds