🍇 Beaujolais Villages Combe aux Jacques från Louis Jadot imponerar med sin friska och livliga karaktär, som uppnås genom en elegant lagring i rostfria tankar
🍽️ Njut av detta utsökta rödvin tillsammans med en mör lammragout eller en fin omelett med lax och fänkål för att låta smakerna komma till sin rätt
🌍 Detta exkvlisita vin kommer från den ansedda regionen Burgund och görs av utvalda Gamay-druvor
förpackningen!
Mer information om Beaujolais Villages Combe aux Jacques AOC - Louis Jadot
Den lättfotade Beaujolais Villages Combe aux Jacques från huset Louis Jadot glider in i glaset med en lysande ljusröd. I glaset presenterar detta röda vin från Louis Jadot aromer av svarta vinbär, violer, mullbär, rosor och björnbär, kompletterade med enbär, medelhavsörter och skogsgolv. Louis Jadot Beaujolais Villages Combe aux Jacques presenterar sig underbart torr för vinkännaren. Detta röda vin är aldrig grovt eller magert, som man kan förvänta sig av ett vin i det övre prisintervallet. På grund av sin nuvarande fruktsyra är Beaujolais Villages Combe aux Jacques exceptionellt fräsch och livlig på gommen. Avslutningen på detta ungdomliga röda vin från vinodlingsregionen Bourgogne är i slutändan övertygande med en vacker eftersmak.
Vinifiering av Louis Jadot Beaujolais Villages Combe aux Jacques
Den eleganta Beaujolais Villages Combe aux Jacques från Bourgogne är gjord av Gamay-druvor. Efter handskörden tas druvorna till presshuset så snabbt som möjligt. Här väljs de ut och krossas noggrant. Jäsningen sker sedan i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. Vinifieringen följs av några månaders mognad på den fina jästfällningen innan vinet slutligen tappas på flaska.
Rekommenderad mat för Beaujolais Villages Combe aux Jacques från Louis Jadot
Detta röda vin från Frankrike avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C som tillbehör till omelett med lax och fänkål, wokade grönsaker med fisk eller lammgryta med kikärter och torkade fikon.
- Fler produkter från Louis Jadot