- Denna uttrycksfulla Secco passar perfekt till mandelmjölksgelé med litchi eller persiko-maracuja-desserter
- Utvecklingen i rostfria tankar gör denna Secco särskilt livlig och rak
- Denna tyska Secco är utmärkt som en lättfotad balkongvin (terrass går också!) eller som sommarvin
Leveranstid ca. 9-11 arbetsdagar
förpackningen!
Mer information om Brunetto Secco Bianco Perlvin med Tillsatt Koldioxid - Bergdolt-Reif & Nett
I glaset erbjuder Brunetto Secco Bianco mousserande vin med tillsatt koldioxid från Bergdolt-Reif & Nett en briljant skimrande kopparguld färg. Kolsyran i denna Secco visar sig i glaset beständig och fin. Den första doften av Brunetto Secco Bianco mousserande vin med tillsatt koldioxid avslöjar toner av aprikoser, citroner och gröna äpplen. De fruktiga inslagen i bouqueten får sällskap av ännu fler fruktigt-balsamiska nyanser.
Lättfotad och komplex presenterar sig denna krispiga Secco på gommen. I avslutningen imponerar detta vin från regionen Pfalz slutligen med en god längd. Återigen visar sig inslag av grönt äpple och citron. I eftersmaken tillkommer även mineraliska toner från de lera- och loambaserade jordarna.
Vinifikation av Brunetto Secco Bianco mousserande vin med tillsatt koldioxid från Bergdolt-Reif & Nett
Grunden för den förstklassiga och underbart eleganta cuvée Brunetto Secco Bianco mousserande vin med tillsatt koldioxid från Bergdolt-Reif & Nett är druvorna Gewürztraminer och Scheurebe. I Pfalz växer vinrankorna som ger druvorna till detta vin på jordar av lera och loess. Efter den handplockade skörden förs druvorna omedelbart till vinkällaren. Här sorteras de och bryts varsamt upp. Därefter sker jäsningen av grundvinerna. Efter detta mognar Bergdolt-Reif & Nett Brunetto Secco Bianco mousserande vin med tillsatt koldioxid i några månader på flaska och degorgeras slutligen. Efter färdigställandet av vinet avlägsnas alkoholen från Brunetto Secco Bianco mousserande vin med tillsatt koldioxid varsamt.
Maträttsförslag till Bergdolt-Reif & Nett Brunetto Secco Bianco mousserande vin med tillsatt koldioxid
Drick detta Secco från Tyskland helst väl kylt vid 8 - 10°C som beg陪lttande vin till stekta äpplen med yoghurtsås, ruccola-penne eller bakade fårostpaket.
- Fler produkter från Bergdolt-Reif & Nett