🍷 Hornhead Cabernet Sauvignon från Les Producteurs Réunis utstår med en elegant purpurfärg och en komplex aromablandning av körsbär och kryddor
🍽️ Njut av detta rödvin idealiskt till fina rätter som kalvstek eller lammragout för en oförglömlig smakupplevelse
🌍 Tillverkat av förstklassiga Cabernet Sauvignon-druvor i den berömda vinregionen Languedoc framhäver detta vin Frankrikes terroir perfekt
Hornhead Cabernet Sauvignon - Les Producteurs Réunis
Den här åtgärden pågår tills 31.12.2030 23:59.
förpackningen!
Mer information om Hornhead Cabernet Sauvignon - Les Producteurs Réunis
Den eleganta Hornhead Cabernet Sauvignon från Les Producteurs Réunis skimrar i glaset med en ljuslila färg. Detta röda vin från Frankrike hälls upp i ett rödvinsglas och visar underbart uttrycksfulla aromer av Mon Cheri-körsbär, sylt av vilda bär, svarta körsbär och moreller, avrundat med svart te, pepparkakskrydda och kanel.
Vinet har en elegant och torr smak. Det har buteljerats med exceptionellt lite restsocker. Som man kan förvänta sig av ett vin i den övre prisklassen, förtrollar denna fransman naturligtvis med den finaste balansen trots all sin torrhet. Smak behöver inte nödvändigtvis socker. Balanserat och flerskiktat, detta täta röda vin presenterar sig på gommen. Avslutningen på detta ungdomliga röda vin från Languedoc vinodlingsregion är övertygande med en vacker eftersmak.
Vinifiering av Les Producteurs Réunis Hornhead Cabernet Sauvignon
Detta vin fokuserar tydligt på en druvsort, nämligen Cabernet Sauvignon. För detta underbart balanserade sortvin från Les Producteurs Réunis fördes endast förstklassigt druvmaterial in. Efter skörden förs druvorna omedelbart till vingården. Här sorteras de och krossas försiktigt. Jäsningen sker sedan i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. Efter avslutad jäsning kan Hornhead Cabernet Sauvignon fortsätta att harmonisera på den fina jästfällningen i några månader...
Matrekommendation för Hornhead Cabernet Sauvignon från Les Producteurs Réunis
Drick detta röda vin från Frankrike tempererat vid 15 - 18°C till kokt kalvfilé med bönor och tomater, lammgryta med kikärtor och torkade fikon eller rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås.
- Fler produkter från Les Producteurs Réunis