konsultation!
förpackning!
leverans!
Den eleganta Kaiken Malbec från huset Kaiken flödar in i glaset med en ljuslila färg. Den första doften av Kaiken Malbec presenterar svarta körsbär, plommon och blåbär. De fruktiga delarna av bouqueten får sällskap av toner av fatlagring och ännu mer fruktiga balsamiska nyanser.
I gommen är Kaiken Malbec från Kaiken behagligt torr, greppig och aromatisk. Vissa viner är torra på etiketten, andra är det verkligen. Detta röda vin hör till de senare, eftersom det tappades på flaska med bara 1,8 g restsocker. På tungan kännetecknas detta välbalanserade rödvin av en oerhört tät textur. Kaiken Malbec är imponerande fräsch och livlig i gommen med sin koncisa fruktsyra. Avslutningen på detta ungdomliga rödvin från vinodlingsregionen Mendoza är fängslande med en anmärkningsvärd eftersmak.
Vinifiering av Kaiken Kaiken Malbec
Grunden för den balanserade Kaiken Malbec från Mendoza är druvor från druvsorterna Cabernet Sauvignon och Malbec. När den perfekta fysiologiska mognaden är säkerställd skördas druvorna för Kaiken Malbec uteslutande för hand utan hjälp av grova och mindre selektiva maskiner. Efter skörden förs druvorna snabbt till presshuset. Här sorteras de och bryts försiktigt upp. Jäsningen sker sedan i tankar av rostfritt stål och små träslag vid kontrollerade temperaturer. Efter jäsningen lagras Kaiken Malbec i ytterligare 6 månader på franska ekfat.
Matrekommendation för Kaiken Malbec från Kaiken
Detta röda vin från Argentina avnjuts bäst vid en temperatur på 15-18 °C. Det är perfekt som sällskapsvin. Det är ett perfekt vin till kikärtscurry, spagetti med kapris-tomatsås eller fyllda paprikor.
- Fler produkter från Bodega Kaiken