- Detta röda vin av en enda sort passar perfekt till pumpagryta eller spagetti med kapris- och tomatsås
- Detta vin från Kastilien - La Mancha är behagligt balanserat
- Ett välbalanserat rött vin, förstklassigt som en harmonisk droppe för en rad olika tillfällen
förpackningen!
Mer information om Merlot Parra - Parra Jiménez
Den veganska Merlot Parra från Parra Jiménez glider in i glaset med en ljuslila färg. Detta röda vin från Spanien hälls upp i ett rödvinsglas och bjuder på underbart distinkta aromer av moreller, mullbär, blåbär och plommon, som avrundas av andra fruktiga nyanser.
Parra Jiménez Merlot Parra presenterar sig underbart torr för vinälskaren. Detta röda vin är aldrig grovt eller magert, utan runt och smidigt. Balanserat och komplext, detta silkeslena röda vin presenterar sig på gommen. På grund av den balanserade fruktsyran smickrar Merlot Parra gommen med en sammetslen känsla utan att sakna friskhet. På slutet glädjer detta ungdomliga vin från vinodlingsregionen Castile-La Mancha med en vacker längd. Återigen finns det antydningar till svarta körsbär och blåbär.
Vinifiering av Merlot Parra från Parra Jiménez
Den balanserade Merlot Parra från Spanien är ett vin med en enda sort, organiskt vinifierat från druvsorten Merlot. Efter skörden når druvorna presshuset så snabbt som möjligt. Här sorteras de och krossas försiktigt. Därefter sker jäsningen i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. Efter avslutad jäsning . När vinet är färdigt harmoniseras Merlot Parra noggrant.
Matrekommendation för Merlot Parra från Parra Jiménez
Detta röda vin från Spanien avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som sällskapsvin. Det passar perfekt till pasta med korvknyten, osso buco eller spagetti med kapris- och tomatsås.
- Fler produkter från Parra Jiménez