🍷 Reserve Red från Reyneke imponerar med sin eleganta torrhet och täta textur
🍽️ Perfekt till mustiga rätter som lammragout med kikärtor och gåsbröst
🌍 Från den berömda vinregionen Västra Kapprovinsen produceras denna biodynamiska Syrah för högsta kvalitet
förpackningen!
Mer information om Reserve Red - Reyneke
Den fatlagrade Reserve Red från vinodlingsregionen Västra Kapprovinsen presenterar sig i en tät karmosinröd färg i glaset. Efter den första virvlingen visar detta röda vin en hög densitet och fyllighet, som återspeglas i klara kyrkfönster vid glasets kant. Detta sydafrikanska vin av en enda sort presenterar underbart uttrycksfulla toner av björnbär och plommon i glaset. Detta kompletteras med inslag av choklad.
Reyneke Reserve Red imponerar med sin elegant torra smak. Det har buteljerats med exceptionellt lite restsocker. Det här är ett äkta kvalitetsvin som tydligt skiljer sig från enklare kvaliteter, och därför förtrollar detta sydafrikanska vin naturligtvis med den finaste balansen trots all sin torrhet. Smak behöver inte nödvändigtvis restsocker. På tungan kännetecknas detta kraftfulla rödvin av en otroligt tät textur. Detta lagringsdugliga rödvin från Västra Kapprovinsen övertygar med sin långa eftersmak. Återigen finns det inslag av björnbär och plommon.
Vinifiering av Reyneke Reserve Red
Detta kraftfulla röda vin från Sydafrika produceras biodynamiskt från druvsorten Syrah. Efter druvskörden anländer druvorna snabbt till vingården. Här sorteras de och bryts försiktigt upp. Jäsningen sker sedan i betong och stort trä vid kontrollerade temperaturer. Vinifieringen följs av några månaders mognad på den fina jästfällningen innan vinet slutligen tappas på flaskor.
Matrekommendation för Reserve Red från Reyneke
Detta sydafrikanska vin avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är ett perfekt vin till lammgryta med kikärtor och torkade fikon, gåsbröst med rödkål och mejram eller fyllda paprikor.
- Fler produkter från Reyneke Wines