🍇 Spice Trader från Heartland Wines imponerar med sin kraftfulla karaktär och en 12 månaders lagring i fina ekfat
🍽️ Perfekt till anklår med sockerärtor eller lammragout, harmoniserar detta rödvin konstfullt med sin friska fruktsyra
🌏 Tillverkat av noggrant utvalda Cabernet Sauvignon- och Syrah-druvor, visar det det bästa av regionen South Australia
Den här åtgärden pågår tills 31.12.2030 23:59.
Den här åtgärden pågår tills 02.06.2030 14:09.
Leveranstid ca. 5-7 arbetsdagar
förpackningen!
Mer information om Spice Trader - Heartland Wines
Den fatlagrade Spice Trader från vinodlingsregionen South Australia har en tät purpurröd färg i glaset. Detta röda vin från Australien hälls lämpligen upp i ett Bordeaux-glas och bjuder på underbart uttrycksfulla aromer av mullbär, blåbär, björnbär och svarta vinbär, avrundade av orientaliska kryddor, kanel och bitter choklad, som kommer från lagringen på träfat.
Detta torra rödvin från Heartland Wines är precis rätt för vindrickare som föredrar 0,0 gram socker i sitt vin. Spice Trader kommer ganska nära detta, eftersom det pressades med bara 0,6 gram restsocker. I gommen har detta kraftfulla rödvin en underbart tät struktur. På grund av sin vitala fruktsyra är Spice Trader underbart fräsch och livlig på gommen. I finishen inspirerar detta röda vin äntligen med god längd. Återigen dyker det upp inslag av björnbär och svarta vinbär.
Vinifiering av Heartland Wines Spice Trader
Grunden för den förstklassiga och underbart kraftfulla Cuvée Spice Trader från Heartland Wines är Cabernet Sauvignon och Syrah-druvor. Druvorna för detta röda vin från Australien skördas uteslutande för hand efter att optimal mognad har säkerställts. Efter skörden tas druvorna till presshuset så snabbt som möjligt. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Därefter följer jäsning i små träslag vid kontrollerade temperaturer. Efter jäsningen lagras Spice Trader i 12 månader på franska och amerikanska ekfat.
Matrekommendation för Heartland Wines Spice Trader
Upplev detta röda vin från Australien tempererat vid 15 - 18°C som ett passande vin till ankbröst med sockerärtor, lammgryta med kikärtor och torkade fikon eller gåsbröst med ingefärsrödkål och mejram.
- Fler produkter från Heartland Wines