♥ För närvarande 15 761 viner bara för dig! ♥
Alla priser är inklusive punktskatter!
Säker förpackning!
Pålitlig frakt!

Vitt vin

(5.773)

Vitt vin, oavsett om det är torrt, halvtorrt eller sött, är höjdpunkten av fruktig, syrlig och krispig njutning.

Läs mer Handla om Vitt vin
Stängfilter
från till
%💰  
🏆  
24 h 🚀  
Inga resultat hittades för filtret!
Vinho Verde - Casal Garcia
Vinho Verde - Casal Garcia
Vitt vin halvtorrt Portugal Minho (PT) Vinho Verde DOC (POR)
Salu
DRICKS!
3er Vorteils-Weinpaket - Sauvignon Blanc serigrafiert - Fortant de France 3er Vorteils-Weinpaket - Sauvignon Blanc serigrafiert - Fortant de France
Salu
3er Vorteils-Weinpaket - Vinho Verde - Casal Garcia
3er Vorteils-Weinpaket - Vinho Verde - Casal Garcia
Salu
DRICKS!
3er Vorteils-Weinpaket - Tagtraum 2022 - Ellermann-Spiegel 3er Vorteils-Weinpaket - Tagtraum 2022 - Ellermann-Spiegel
Salu
DRICKS!
6er Vorteilspaket - I Frati Lugana DOC 2022 - Cà dei Frati 6er Vorteilspaket - I Frati Lugana DOC 2022 - Cà dei Frati
Salu
DRICKS!
6er Vorteils-Weinpaket - Horgelus Blanc 2022 - Domaine Horgelus
6er Vorteils-Weinpaket - Horgelus Blanc 2022 - Domaine Horgelus
Salu
DRICKS!
3er Vorteils-Weinpaket - Grauburgunder trocken 2022 - Ellermann-Spiegel
3er Vorteils-Weinpaket - Grauburgunder trocken 2022 - Ellermann-Spiegel
Salu
DRICKS!
6er Vorteils-Weinpaket - Sauvignon Blanc 2022 - Ellermann-Spiegel
6er Vorteils-Weinpaket - Sauvignon Blanc 2022 - Ellermann-Spiegel
Salu
vegan vegan
6er Vorteils-Weinpaket - Sauvignon Blanc eins zu eins 2021 - A. Diehl
6er Vorteils-Weinpaket - Sauvignon Blanc eins zu eins 2021 - A. Diehl
Salu
DRICKS!
6er Vorteils-Weinpaket - MP Grauburgunder trocken 2022 - Markus Pfaffmann 6er Vorteils-Weinpaket - MP Grauburgunder trocken 2022 - Markus Pfaffmann
Salu
alkoholfri
6er Kennenlernpaket - Alkoholfreie Weine von Le Petit Béret 6er Kennenlernpaket - Alkoholfreie Weine von Le Petit Béret
Salu
DRICKS!
3er Vorteils-Weinpaket - Fleur de d'Artagnan Blanc - Plaimont
3er Vorteils-Weinpaket - Fleur de d'Artagnan Blanc - Plaimont
Salu
Dieci Vendemmie Bianco - Tenuta Ulisse Dieci Vendemmie Bianco - Tenuta Ulisse
Vitt vin torr Italien Abruzzen (IT)
Riesling lieblich - Maybach Riesling lieblich - Maybach
Vitt vin halvsöt Tyskland Rheinhessen (DE)
Salu
DRICKS!
6er Vorteils-Weinpaket - Grauburgunder trocken 2022 - Ellermann-Spiegel
6er Vorteils-Weinpaket - Grauburgunder trocken 2022 - Ellermann-Spiegel
Salu
3er Vorteils-Weinpaket - Goru El Blanco - Ego Bodegas 3er Vorteils-Weinpaket - Goru El Blanco - Ego Bodegas
Salu
6er Vorteils-Weinpaket - Grauer Burgunder eins zu eins 2022 - A. Diehl
6er Vorteils-Weinpaket - Grauer Burgunder eins zu eins 2022 - A. Diehl
Salu
6er Vorteils-Weinpaket - Blanc de Noirs eins zu eins 2022 - A. Diehl 6er Vorteils-Weinpaket - Blanc de Noirs eins zu eins 2022 - A. Diehl
Salu
6er Vorteils-Weinpaket - Goru El Blanco - Ego Bodegas 6er Vorteils-Weinpaket - Goru El Blanco - Ego Bodegas
Salu
Den Tag versüßen Wein vom Weingut Kiefer Den Tag versüßen - Weingut Kiefer
Vitt vin halvsöt Tyskland Baden (DE) Kaiserstuhl (DE)
Köp 12, spara 6 %!
alkoholfri
bio bio
Le Petit Béret Blanc Elegance Alkoholfrei - Le Petit Béret
Le Petit Béret Blanc Elegance Alkoholfrei - Le Petit Béret
Vitt vin torr Frankrike Languedoc-Roussillon (FR)
Salu
6er Vorteils-Weinpaket - Vinho Verde - Casal Garcia 6er Vorteils-Weinpaket - Vinho Verde - Casal Garcia
Salu
Knock Knock White Blend trocken - Bodega Torre Oria Knock Knock White Blend trocken - Bodega Torre Oria
Vitt vin torr Spanien Valencia (ES)
1 från 204

Vitt vin - Ljusa droppar, ljus glädje

I VINELLOs vinhandel för utsökta viner har vi inte bara vingårdarnas stjärnor och stjärnar att erbjuda dig. Vi är också stolta över att kunna erbjuda dig toppviner från nästan okända vinodlare och egendomar. Från Tyskland, Italien, Frankrike, Nya Zeeland och hela världen kommer vita viner som förtrollar gommen hos älskare av friska, fruktiga smaker. Upptäck ditt vita favoritvin på VINELLO - specialbutiken för mousserande njutning.

Vitt vin vet hur man övertygar vid alla tillfällen

När sinnena törstar efter en fräsch, mousserande och blommig upplevelse är det dags för ett fräscht vitt vin. De ljusskimrande vinerna ger dagen en mysig prägel, måltiden harmoni och sällskapet sprudlande liv. Vita viner passar alltid - och är alltid rätt val. Vinerna är lätta och fräscha och firar ungdomlig livskraft med varje öppnad flaska. Lätta och torra viner för trädgårdsfester och vinfestivaler, Trockenbeerenauslese och fylliga, söta isviner som passar till efterrätten. Oroa dig inte för tillfället - vita går alltid.

Smaken av vita viner domineras vanligtvis av frukt, till exempel äpple, apelsin, melon, citron, päron, persika och aprikos. Blommiga noter och grönsaksnyanser finns också ofta i buketten. När det gäller färgen finns vita viner i en samling som sträcker sig från briljant vitt, halmgult, guldgult till bärnstensfärgat.

Vitt vin med stil - De olika stilarna för vitt vin

Friska och mousserande vita viner

Lätta och fräscha vita viner finns nästan över hela världen. De lätta dropparna är dock särskilt framgångsrika i de nordliga regionerna i världen, eftersom det balanserade klimatet är perfekt för mineralrika och fräscha vita viner. De lättsamma vinerna är ofta vinifierade på en enskild vingård, lagras i rostfria ståltankar och betraktas i allmänhet som regionala specialiteter. Kännetecknande för fräscha och mousserande vita viner är den fuktiga fruktaromen och den välformade syran.

Fruktiga och intensiva vita viner

Du kan känna doften av nästa vinmodell redan från början. De fruktiga vita vinerna från aromatiska och klassiska druvsorter, till exempel Traminer, Muscat, Scheurebe, Pinot Blanc och Sauvignon Blanc, är intensivt doftande och mångfacetterade vita viner som är lätta att dricka och komplexa att uppleva. Bouquetten av olika aromer verkar nästan parfymerad och överträffar den balanserade drickglädjen från första till sista klunken.

Rik och kraftfull

Alkoholiskt, intensivt och fylligt. Det är fylliga vita viner som vanligtvis lagras på träfat. Fylliga vita viner säljs unga, men utvecklar sin fulla potential först efter en kort lagringsperiod. Med lite tålamod under lagring och öppning utvecklas de rika och kraftfulla vita vinerna till en väl avrundad och hållbart övertygande upplevelse. 

Välkända druvsorter för vitt vin

Chardonnay

Denna ädla druvsort kommer troligen från Bourgogne, kanske till och med från byn Chardonnay. I dag är Chardonnay-vinet spridd över hela världen och är den snabbast växande vita vinsorten under de senaste åren. Stor popularitet - komplext vitt vin. Det här unga, lätta vinet kommer från världens alla hörn och passar bra vid alla tillfällen.

Silvaner

En av de mest odlade druvsorterna i Tyskland. Silvaner är den druva som väljs särskilt i Rheinhessen och Franken. Druvsorten är sparsam i odlingen och mångsidig i mognaden. Ett okomplicerat vitt vin med fruktiga toner och livlig drickglädje.

Riesling

Tysk vinkultur i perfektion, det vill säga Riesling - fruktigt sött. Den attraktiva, delikata, halmgula kroppen domineras av fräscha och mineraliska aromer av citron, persika, äpple och honung. Så om du vill ha en syrlig upplevelse med Riesling behöver du bara ta dig till nästa vingård, eftersom Riesling odlas nästan överallt i Tyskland.

Grüner Veltliner

Den framgångsrika modellen från Österrike. Grüner Veltliner är den mest odlade druvsorten i Alprepubliken. Och varför inte? Weißgipfler tenderar att ha en glad och lätt smak av persika och aprikos, med en subtil antydan av frisk salvia och honungsmelon. Grüner Veltliner är mycket populär på grund av sin odlingsmetod för högkultur, som utvecklades av Lenz Moser 1929 och som nu är standard över hela världen.

Grillo

Direkt från Sicilien kommer Grillo, med sin torra och friska doft. Grillo-vittvinet, som tidigare var en dominerande komponent i det världsberömda dessertvinet Marsala, har nu vunnit över vinkännare som solounderhållare. Aromer av citrusfrukter och en bris av havsluft återfinns i den delikata, ljusgula kroppen. Ett fräscht italienskt vitt vin som är en prisvärd rekommendation för alla festligheter.

Pinot Gris

Pinot Gris, även känd som Pinot Gris eller Pinot Grigio, är en mutation av Pinot Noir och har varit en integrerad del av Tyskland sedan 1600-talet. Över hela världen används druvsorten Pinot Gris för att producera rika och fylliga viner. Nyanser av nötter, torkad frukt, sultaniner och mandel är karakteristiska för detta kraftfulla vita vin, som lyser vackert halmgult i glaset, särskilt på sommaren.

Rekommendation av mat med vitt vin

Det finns nästan otaliga rätter som passar ihop med vitt vin. Därför bör du alltid förlita dig på din egen smak. Det är bara med rött kött man ska vara försiktig, men redan aromatiska vita viner kan kombineras med rökt kött.Torra, söta och lätta vita vinerpassar till alla typer av vita kötträtter, skaldjur, fisk, ost och grönsaker.

Köp vitt vin online på VINELLO

Vitt vin, fräscht och attraktivt, kommer direkt från VINELLO till ditt hem. Upptäck vårt breda urval av internationella toppviner för alla smaker och alla budgetar. Det spelar ingen roll varifrån vinet kommer, om du föredrar sött vitt vin, torrt vitt vin eller halvtorrt vitt vin. Vinello erbjuder förstklassiga vita viner till låga priser och ser till att processen går smidigt så att du kan njuta av din favorit. 

Din fördel - VINELLO-garantin för vitt vin

Vi vill att du ska känna dig bekväm. Både när du väljer dina favoritviner, under köpet och efteråt. Därför lovar vi öppenhet, tillförlitlighet, service och en gnutta kärlek för varje vin som lämnar vårt hus. Många betalningsalternativ, beställning på konto, ekologiskt certifierade viner och aldrig mer problem med korkskador. Upplev hur bekymmersfritt och okomplicerat det kan vara att köpa vin. Beställ från dina egna fyra väggar och upplev den stora världen av vita viner på VINELLO. Alla vet att man kan känna vin - med ett öppet sinne och ett tomt glas.

Värt att veta för att njuta av vitt vin på bästa sätt

Du kan inte göra så mycket åt smaken på vita viner. För att varje vitt vin ska kunna utveckla sin fulla potential bör du vara uppmärksam på de rätta knepen när du dricker och förvarar vin

Saker att veta om Vitt vin
Vid vilken temperatur bör man dricka vitt vin?
Vitt vin serveras vid cirka 10° Celsius. Förvara därför flaskan i kylskåpet innan du dricker den och ta ut den först strax innan du öppnar den. Under varma soliga dagar är det lämpligt att förvara vinet på en sval plats.
Hur ska vitt vin förvaras?
En sval, mörk och fuktig källare är idealisk för lagring av vita viner. Den idealiska medeltemperaturen ligger mellan 10-12° Celsius. Ett kylskåp är också användbart för att förvara vitt vin.
Hur länge behöver vitt vin andas?
Vitt vin behöver vanligtvis inte syre för att utveckla sin fulla potential. Endast komplexa viner av hög kvalitet, med hög extrakthalt, användning av trä och mineralitet har nytta av andning. "Enkla" vita viner kan drickas omedelbart.
Hur länge håller en öppen flaska vitt vin?
Ju fylligare flaskan är, desto längre håller det vita vinet. Vinet kan hållas i 3-5 dagar om det försluts med en kork och förvaras svalt i kylskåp.
Upp Upp
Upp