🍷 Carmen on Air Carménère från Triebaumer förför med sin täta, sammetslena textur och de eleganta aromer som skapas genom en smakfull lagring i ekfat
🍽️ Detta rödvin harmonierar underbart med aromatisk kikärtscurry eller smakrika kålroulader för en oförglömlig smakupplevelse
🇦🇹 Druvorna kommer från den ansedda vinregionen Burgenland och ger denna Carménère sin extraordinära djup och komplexitet
förpackningen!
Mer information om Carmen on Air Carménère - Triebaumer
Den fatlagrade Carmen on Air Carménère från vinodlingsregionen Burgenland har en tät purpurröd färg i glaset. Detta röda vin från den gamla världen hälls upp i ett rödvinsglas och avslöjar underbart uttrycksfulla aromer av apelsin, lila och viol, avrundade av körsbär, kakao och blåbär, som har bidragit till lagringen på träfat.
I gommen öppnar Carmen on Air Carménère från Triebaumer underbart aromatiskt, fruktigt och balanserat. I gommen kännetecknas detta kraftfulla röda vin av en otroligt tät och sammetslen textur. Carmen on Air Carménère är exceptionellt fräsch och livlig i gommen tack vare sin utpräglade fruktsyra. I avslutningen bjuder detta vin från vinodlingsregionen Burgenland äntligen på en god längd. Det finns återigen inslag av lila och viol.
Vinifiering av Carmen on Air Carménère från Triebaumer
Basen för den kraftfulla Carmen on Air Carménère från Österrike är druvor från Carmenère-druvsorten. Efter skörden tas druvorna snabbt till presshuset. Här sorteras de och krossas försiktigt. Jäsningen sker sedan i små träfat vid kontrollerade temperaturer. Efter avslutad jäsning lagras den kraftfulla Carmen on Air Carménère under några månader på kvartsfat av ek.
Matsedlar till Carmen on Air Carménère från Triebaumer
Detta österrikiska rödvin avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det passar perfekt till kikärtscurry, kålroulader eller spagetti med kapris- och tomatsås.
Utmärkelser för Carmen on Air Carménère från Triebaumer
- Fler produkter från Günter + Regina Triebaumer