🍷 Trie Röda från Triebaumer imponerar med sin täta och sammetslen textur och är en sann njutning för älskare av torra röda viner
🍽️ Detta utsökta röda vin passar perfekt med rucola-pennor eller citronig chili-kycklingpasta och ger variation på varje bord
🌍 Cuvéen av Cabernet Sauvignon och Zweigelt kommer från den pittoreska Burgenland och förenar tradition och karaktär i varje klunk
förpackningen!
Mer information om Trie Rot - Triebaumer
Trie Rot från penna av Triebaumer från Burgenland erbjuder en ljus, ljusröd färg i glaset. I glaset erbjuder detta röda vin från Triebaumer aromer av lila, kompletterat med choklad, blåbär och svart körsbär. Detta röda vin från Triebaumer är för vinkännare som inte kan dricka sitt vin tillräckligt torrt. Trie Rot kommer mycket nära detta, eftersom det pressades med bara 1,5 gram restsocker. I gommen kännetecknas detta balanserade rödvin av en otroligt tät och sammetslen textur. Tack vare sin måttliga fruktsyra smickrar Trie Rot gommen med en mjuk känsla utan att sakna saftig livfullhet. I avslutningen bjuder detta röda vin från vinodlingsregionen Burgenland på en god längd. Återigen finns det inslag av lila.
Vinifiering av Trie Rot från Triebaumer
Druvorna Cabernet Sauvignon och Zweigelt utgör grunden för den förstklassiga och underbart balanserade Trie Rot-cuvéen från Triebaumer. När perfekt fysiologisk mognad har säkerställts skördas druvorna för Trie Rot uteslutande för hand utan hjälp av stressande och mindre selektiva skördemaskiner. Efter skörden transporteras druvorna snabbt till vineriet. Här sorteras de och krossas noggrant. Jäsningen sker sedan i tankar av rostfritt stål och stora träfat vid kontrollerade temperaturer. Vinifieringen följs av lagring på den fina jästfällningen i flera månader innan vinet slutligen tappas på flaska.
Rekommendationer för Triebaumer Trie Rot
Detta österrikiska rödvin avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som tillbehör till raketpenne, citronchilikyckling med bulgur eller rödlök fylld med couscous och aprikoser.