🍷 Blauer Zweigelt torr från Käfer visar en elegant utveckling med färska surkörsbär och en aning choklad
🍴 Perfekt som följeslagare till kalvtavelsnitt eller bakade paket med fårost vid 15 - 18°C
🇦🇹 Denna rena vin kommer från den ansedda vinregionen Niederösterreich och förenar de unika aromerna av Zweigelt-druvan
Den här åtgärden pågår tills 02.06.2030 14:09.
förpackningen!
Mer information om Blauer Zweigelt trocken - Käfer
Käfer Blauer Zweigelt är ett förstklassigt rödvin i ett välpolerat vinglas. Det har en underbart ljus, ljusröd färg. Detta Käfer-rödvin presenterar näsan med alla typer av sura körsbär och björnbär. Som om det inte redan var imponerande, lägger åldringsprocessen i rostfritt stål choklad till blandningen.
Detta vin smakar behagligt torrt. Det buteljerades med 6,5 gram restsocker. Det här är ett riktigt kvalitetsvin som tydligt sticker ut från enklare kvaliteter och därför, trots sin torrhet, glädjer detta österrikiska vin naturligtvis med den finaste balansen. Utmärkt smak kräver inte nödvändigtvis mycket restsocker. Texturen i detta välbalanserade rödvin är underbart lätt och sammetslen i gommen. Blauer Zweigelt är imponerande fräsch och livlig i gommen tack vare sin koncisa fruktsyra. Finalen på detta röda vin från vinodlingsregionen Niederösterreich är imponerande med en härlig avslutning.
Vinifiering av Käfer Blauer Zweigelt
Det balanserade Blauer Zweigelt från Österrike är ett vin med en enda druvsort gjort på druvan Zweigelt. Efter druvskörden förs druvorna snabbt till presshuset. Här sorteras de och krossas försiktigt. Därefter sker jäsningen i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av mognadslagring på den fina jästfällningen i flera månader innan vinet slutligen tappas av.
Matsalsrekommendationer för Käfer Blauer Zweigelt
Detta röda vin från Österrike serveras lämpligen vid 15-18°C till kalvstek med bönor och tomater, ankbröst med sockerärtor eller bakade fårostpaket.