Marques De Mesasrrubias sulfitfrei - Irjimpa
konsultation!
förpackning!
leverans!
Det ekologiskt producerade Marques De Mesasrrubias sulfitfria från huset Irjimpa glider in i glaset med en ljus rubinröd. I näsan avslöjar detta Irjimpa-rödvin alla typer av morello-körsbär, plommon, svarta körsbär och plommon. Som om det inte redan var imponerande tillför lagringen i rostfritt stål ytterligare aromer som vanilj, kakaobönor och svart te.
Detta spanska vin imponerar med sin elegant torra smak. Det buteljerades med exceptionellt lite restsocker. Som man kan förvänta sig av ett vin i den övre prisklassen, förtrollar detta spanska vin naturligtvis med den finaste balansen trots all sin torrhet. Smak behöver inte nödvändigtvis mycket restsocker. På gommen är strukturen i detta välbalanserade röda vin underbart tät. Avslutningen på detta ungdomliga röda vin från vinodlingsregionen Kastilien - La Mancha imponerar äntligen med en bra efterklang.
Vinifiering av Marques De Mesasrrubias sulfitfri från Irjimpa
Detta balanserade röda vin från Spanien vinifieras organiskt från druvsorten Tempranillo. Efter skörden förs druvorna omedelbart till presshuset. Här väljs de ut och krossas noggrant. Jäsningen sker i rostfria ståltankar vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av mognadslagring i flera månader på den fina jästfällningen innan vinet slutligen tappas av. När vinet är färdigt harmoniseras Marques De Mesasrrubias noggrant utan sulfiter.
Matrekommendation för Irjimpa Marques De Mesasrrubias sulfitfri
Detta spanska rödvin avnjuts bäst vid en tempererad temperatur på 15 - 18°C. Det passar perfekt till gåsbröst med rödkål och mejram, kalvschnitzel med bönor och tomater eller osso buco.
- Fler produkter från Irjimpa