🍷 Rasteau Rouge AOP från Domaine Caroline Bonnefoy imponerar med sin silkeslena textur och den fylliga, torra stilen
🍽️ Njut av den helst med läckra rätter som citron-chili-kyckling eller smakrika kåldolmar
🌿 Detta utsökta rödvin förenar de ädla druvorna av Grenache och Syrah från den soliga Provence
förpackningen!
Mer information om Rasteau Rouge AOP - Domaine Caroline Bonnefoy
Med Domaine Caroline Bonnefoy Rasteau Rouge kommer ett förstklassigt ekologiskt rödvin in i det virvlande glaset. Det avslöjar en underbart tät, purpurröd färg. Vid kanterna finns det också en färgövergång till granatröd. I glaset visar denna franska cuvée underbart distinkta toner av sura körsbär. Dessutom finns det inslag av svartpeppar, rökig och mynta / melissa.
Domaine Caroline Bonnefoy Rasteau Rouge är underbart torr. Detta röda vin verkar aldrig grovt eller magert, som man kan förvänta sig av ett vin i det högkvalitativa vinområdet. På gommen är texturen i detta kraftfulla röda vin underbart silkeslen. På grund av den måttliga fruktsyran smickrar Rasteau Rouge gommen med en sammetslen känsla utan att sakna friskhet. I avslutningen glädjer detta mogna röda vin från vinodlingsregionen Provence med en vacker längd. Återigen dyker inslag av surkörsbär upp.
Vinifiering av Rasteau Rouge från Domaine Caroline Bonnefoy
Grunden för den kraftfulla Rasteau Rouge från Provence är druvor från sorterna Grenache och Syrah. Efter handskörden förs druvorna snabbt till presshuset. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Därefter följer jäsning i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. Vinifieringen följs av några månaders mognad på den fina jästfällningen innan vinet slutligen tappas på flaskor.
Matrekommendation för Rasteau Rouge från Domaine Caroline Bonnefoy
Upplev detta ekologiska röda vin från Frankrike bäst tempererat vid 15 - 18°C som ett vin till purjolökssoppa, citronchilikyckling med bulgur eller kålroulader.
- Fler produkter från Domaine Caroline Bonnefoy