🍷 Intensiv lagradad med en tät rubinröd färg och ett fascinerande spel av aromer förtrollar sinnena
🥩 Perfekta följeslagare är anka med sockerärtor eller stekt kalvlever – en höjdpunkt för varje gourmand
🌍 Denna kraftfulla Tempranillo från Kastilien - León framhäver de unika kvaliteterna hos familjen Fernández Rivera
förpackningen!
Mer information om 20 Aldeas - Familie Fernández Rivera
I glaset avslöjar 20 Aldeas från familjen Fernández Rivera en tät rubinröd färg. Om man ger det lite luft i glaset genom att snurra det, visar detta röda vin en hög viskositet, vilket syns i kyrkfönster vid glasets kant. Detta spanska vin av en enda sort uppvisar underbart uttrycksfulla toner av björnbär, blåbär, svarta körsbär och plommon i glaset. Dessa får sällskap av inslag av mörk choklad, kanel och kakaobönor.
Detta torra rödvin från familjen Fernández Rivera är precis rätt för purister som inte kan dricka sitt vin torrt nog. På gommen är texturen i detta kraftfulla rödvin underbart köttig och tät. I avslutningen gläder detta lagringsdugliga rödvin från vinodlingsregionen Kastilien - León äntligen med sin vackra längd. Återigen dyker antydningar om morellkörsbär och plommon upp.
Vinifiering av Fernández Rivera Family 20 Aldeas
Detta röda vin fokuserar tydligt på en druvsort, nämligen Tempranillo. Endast de bästa druvorna skördades för detta underbart kraftfulla vin med en enda sort från familjen Fernández Rivera. Efter skörden förs druvorna snabbt till presshuset. Här väljs de ut och krossas noggrant. Sedan sker jäsningen i det kontrollerade temperaturrummet. Efter avslutad jäsning .
Matrekommendation för 20 Aldeas från familjen Fernández Rivera
Detta röda vin från Spanien avnjuts bäst vid en tempererad temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som vin till ankbröst med sockerärtor, rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås eller ossobuco.
- Fler produkter från Familie Fernández Rivera