🍷 Abadia Cabernet Sauvignon Tempranillo DO från Raimat visar en elegant stil med betoning på frukt och fin struktur
🍽️ Denna mångfacetterade rödvin passar idealiskt till läcker Iberico-fläsk och delikat chorizo
🌿 Upptäck den harmoniska kopplingen mellan Cabernet Sauvignon och Tempranillo från den pittoreska regionen Katalonien
förpackningen!
Mer information om Abadia Cabernet Sauvignon Tempranillo DO - Raimat
Abadia från Raimat kombinerar den internationella klassikern Cabernet Sauvignon med den mest originella spanska druvsorten av alla - Tempranillo. Raimat Abadia kommer in i glaset med en strålande körsbärsröd och violetta höjdpunkter. Buketten av denna uttrycksfulla rödvinscuvée från den katalanska DO Costers del Segre glädjer sig med toner av plommon, svart vinbär och björnbär. Kryddiga toner av ljus piptobak, mörk mörk choklad och till och med lite anis och karamell förfinar Abadias näsa ytterligare.
I gommen är Abadia Cabernet Sauvignon Tempranillo från Raimat mycket närvarande, strukturerad och behagligt elegant. Tempranillo ger lätthet, medan Cabernet Sauvignon ger vinet massor av kraft, mörk bärfrukt och tannin.
Vinifiering av Abadia Cabernet Sauvignon - Tempranillo
Druvorna till denna cuvée kommer alla från hållbart jordbruk. Användningen av fat var något återhållsam, så att frukten är i förgrunden för detta vin. Om namnet: Abadia, det katalanska ordet för kloster, är en påminnelse om engagemanget hos de munkar som har format Kataloniens vinlandskap under århundradena. Den första Abadia producerades 1978 och har varit vingårdens emblem sedan dess.
Matparning till Abadia Cabernet Tempranillo från Raimat
Denna röda cuvée från Katalonien är en utmärkt följeslagare till Iberico fläskkött, grillad kyckling, kycklinglever och chorizo eller helt enkelt solo.
- Fler produkter från Raimat