🍷 Baron de Brane Margaux är ett fylligt rödvin som mognar i 12 månader i ädla ekfat och utvecklar komplexa aromer
🍽️ Njut av detta utmärkta vin, idealt till fina nötkötträtter eller allt mer mogna ostar vid 15 - 18°C
🍇 Tillverkat av utvalda druvor av sorterna Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon och Merlot från det renommé Château Brane Cantenac
Leveranstid ca. 5-7 arbetsdagar
förpackningen!
Mer information om Baron de Brane Margaux - Château Brane Cantenac
Baron de Brane Margaux från Château Brane Cantenac i Bordeaux presenterar en ljus, purpurröd färg i vinglaset. Den visar också en färgövergång till granatröd. Till näsan avslöjar detta Château Brane Cantenac-rödvin alla typer av mullbär, björnbär, svarta vinbär och blåbär. Som om det inte redan vore imponerande tillför lagringen på små träfat ytterligare aromer som orientaliska kryddor, pepparkakskrydda och bitter choklad.
Detta röda vin från Château Brane Cantenac är perfekt för alla finsmakare som vill ha så lite restsocker som möjligt i sitt vin. Det är dock aldrig sparsamt eller sprött, utan runt och smidigt. Detta täta röda vin är balanserat och komplext på gommen. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen Bordeaux, närmare bestämt från Margaux, som kan mogna bra, är övertygande med en betydande eftersmak.
Vinifiering av Château Brane Cantenac Baron de Brane Margaux
Grunden för den balanserade Baron de Brane Margaux från Bordeaux är druvor från sorterna Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon och Merlot. Efter skörden tas druvorna omedelbart till vingården. Här sorteras de och krossas försiktigt. Jäsningen sker sedan i litet trä vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av 12 månaders lagring på franska ekfat.
Matrekommendation för Château Brane Cantenac Baron de Brane Margaux
Detta franska vin avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C.
- Fler produkter från Château Brane Cantenac