🍷 La Sirène de Giscours Margaux AOC presenterar sig med en elegant och sammetslen textur som förtrollar
🍽️ Njut av detta fina rödvin till vilt, kryddig ost eller delikat fjäderfä
🌍 Tillverkat av ädla druvsorter som Cabernet Franc och Merlot på det välrenommerade Château Giscours i Bordeaux
förpackningen!
Mer information om La Sirène de Giscours Margaux AOC - Château Giscours
I glaset visar La Sirène de Giscours Margaux från Château Giscours en tät lila färg. Vid kanten visar detta franska röda vin också en övergång till granatrött. Denna franska cuvée presenterar underbart uttrycksfulla toner av svarta vinbär, mullbär, björnbär och blåbär i glaset. Dessutom finns det antydningar till andra frukter.
Vinet är elegant och torrt i smaken. Det har tappats på flaska med exceptionellt lite restsocker. Som du kan förvänta dig av ett vin i denna klass, förtrollar detta franska vin med sin fina balans trots sin torrhet. Utmärkt smak behöver inte nödvändigtvis restsocker. På gommen är texturen i detta kraftfulla röda vin underbart sammetslen. Avslutningen på detta mycket mogna vin från Bordeaux vinodlingsregion, närmare bestämt från Margaux, är övertygande med en anmärkningsvärd efterklang. Avslutningen åtföljs också av mineraliska inslag från de grus- och sanddominerade jordarna.
Vinifiering av Château Giscours La Sirène de Giscours Margaux
Detta kraftfulla röda vin från Frankrike är tillverkat av druvsorterna Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot och Petit Verdot. Druvorna växer under optimala förhållanden i Bordeaux. Här gräver vinrankorna sina rötter djupt ner i jordar av sand och grus. Efter skörden förs druvorna omedelbart till presshuset. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Därefter följer jäsning i tankar av rostfritt stål och betong vid kontrollerade temperaturer. Efter avslutad jäsning får La Sirène de Giscours Margaux ytterligare harmonisera på den fina jästfällningen i litet trä i 12 månader.
Matrekommendation för La Sirène de Giscours Margaux från Château Giscours
Detta röda vin från Frankrike avnjuts bäst vid en tempererad temperatur på 15 - 18°C. Det passar perfekt till vilträtter, fågel eller kryddiga ostar.
- Fler produkter från Château Giscours