♥ För närvarande 18 890 viner bara för dig! ♥
Alla priser är inklusive punktskatter!
Säker förpackning!
Pålitlig frakt!
90
Punkte
Decanter
88
Punkte
Falstaff
90
Punkte
Wine Enthusiast
90
Punkte
Wine Spectator
Citron, Jordgubbar och Vanilj

Hampton Water - Gérard Bertrand

Rosévin Frankrike Frankrike Languedoc-Roussillon (FR)

Årgång

2022
Den maximala beställningskvantiteten har uppnåtts, beställningskvantiteten justeras automatiskt.
Minsta beställningsmängd har inte uppnåtts, beställningsmängden justeras automatiskt.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
6
12
24
Hampton Water - Gérard Bertrand
Personligt!
Personligt!
Personligt!
Javisst!
Personligt!
Pålitlig!

Mer information om Hampton Water - Gérard Bertrand

Vinet Hampton Water är resultatet av en kreativ fusion mellan den legendariske rockstjärnan Jon Bon Jovi, hans son Jesse och den berömde vinmakaren Gerard Bertrand och förkroppsligar passion, hantverk och en touch av elegans. Detta extraordinära mästerverk är mycket mer än bara en drink - det är en resa in i sinnenas värld, en hyllning till livets skönhet och en återspegling av det harmoniska samarbetet mellan två extraordinära talanger.

Bandet mellan Jon Bon Jovi och Gerard Bertrand går längre än bara partnerskap. De delar en gemensam vision, en omättlig drivkraft att skapa kvalitet och unikitet. Själva vinet, som framställs på de soldränkta vingårdarna i södra Frankrike, andas Hamptons, den exklusiva tillflyktsorten i utkanten av New York City. Detta äktenskap mellan två världar är påtagligt i varje klunk.

Historien bakom vinet handlar om drömmar, äventyr och upptäckter. Med förtrollande bilder berättar den om soldränkta vingårdar där druvorna frodas i hängivenhet till terroir, om människor som behandlar varje druva med kärlek och engagemang, och om det noggranna hantverket som fångas i varje flasklock.

Den ädla cuvéen av druvorna Grenache, Cinsault, Mourvèdre och Syrah förför sinnena med en elegant doft av färska röda bär tillsammans med delikata blommiga toner. Varje droppe för tankarna till sommarkvällar på stranden, livliga samtal och hjärtliga skratt. Smaken utvecklas försiktigt på gommen, släpper loss en symfoni av smaker och slutar i en kvardröjande, uppfriskande finish.

Hampton Water-vin är inte bara en dryck, det är en upplevelse. Det inbjuder dig att fira ögonblick, skapa minnen och njuta av livet till fullo. Jon Bon Jovis passion och Gerard Bertrands expertis blandas till en harmonisk symfoni som ekar i hjärtat av varje klunk.

Varje flaska Hampton Water-vin innehåller själen från två världar som förenas i en njutningens höjdpunkt. Det är ett ode till frihet, till konsten att njuta och till de oförglömliga stunder vi delar. Fördjupa dig i Hampton Water-vinets värld och låt dig förtrollas av denna känslomässiga resa som suddar ut gränserna mellan musik, vin och konsten att leva.

Vinifiering av Hampton Water av Gérard Bertrand

Detta balanserade rosévin från Frankrike är en cuvé av druvsorterna Cinsault, Grenache, Mourvèdre och Syrah. Efter skörden förs druvorna snabbt till presshuset. Här sorteras de och krossas försiktigt. Därefter följer jäsning i små träfack vid kontrollerade temperaturer. Efter jäsningen lagras det eleganta Hampton Water i flera månader på franska ekfat.

Matrekommendation för Gérard Bertrand Hampton Water

Detta franska vin avnjuts bäst mycket väl kylt vid 5 - 7°C. Det är ett perfekt vin till purjolökssoppa, fiskcurry med kokos och lime eller purjolökstortilla.

Hampton Water och socialt engagemang

På Hampton Water tror man på att arbeta med organisationer som delar samma värderingar för att ge tillbaka till samhället. Man stödjer olika sociala projekt, till exempel Pink Agenda, som är tillägnat kampen mot bröstcancer och syftar till att förenkla livet för dem som lider av sjukdomen.

Den rosa agendan
Vi är stolta över att stödja Pink Agenda i deras arbete med att samla in pengar till forskning och vård av bröstcancer. Sedan 2022 har vi donerat över 25 000 USD för att förbättra livet för dem som lider av bröstcancer. Hittills har The Pink Agenda samlat in nästan 6 miljoner dollar.

Vi är stolta över att stödja Rosa agendan i dess åtagande att samla in pengar till forskning och vård av bröstcancer. Sedan 2022 har vi donerat mer än 25 000 USD för att förbättra livet för människor som lider av bröstcancer. Hittills har Pink Agenda samlat in nästan 6 miljoner dollar.

Hårda fakta

90
Punkte
Decanter
88
Punkte
Falstaff
90
Punkte
Wine Enthusiast
90
Punkte
Wine Spectator
Typ:
Typ av vin:
Rosévin
Vinfärg:
rosé
Smak:
Tillfälle och tema:
landsspecifik kväll , Matlagning med vänner , Alla hjärtans dag
Land:
Frankrike
Odlingsområde:
Languedoc-Roussillon (FR)
Expansion:
litet virke
Detaljer om förlängning:
Fransk ek , nytt trä
Kvalitetsklassificering :
AOP Appellation d’Origine Protégée
Utmärkelser:
Tom Cannavan - 89 Punkte , Drinks Business Global Rosé Awards - 94 Punkte , Decanter - 90 Punkte , Falstaff - 88 Punkte , Wine Enthusiast - 90 Punkte , Wine Spectator - 90 Punkte
Arom:
Citron , Vanilj , Jordgubbar
Textur:
enkelt
Munkänsla:
medium
Stil:
modernt , ungdomlig
Optimal serveringstemperatur i °C:
5 - 7
Passar till:
Ljusa och lätta rätter , Lätta och rejäla rätter
Rekommendation av glas:
Vitt vinglas
Flaskestorlek i l:
0,75
Flaskdesign och utrustning:
Bordeaux-flaska , konstnärlig
Kapsyl:
Glaspropp
Hållbarhet i år från årgången:
5
Alkohol i vol%:
13
Allergener och ingredienser:
Innehåller sulfiter och svaveldioxid
Distributör:
Gérard Bertrand - Rue de Narbonne Plage - 11100 Narbonne - Frankreich
Artikel nr:
70011-FR-RO-BL-0138-21.2
Upp Upp
Upp